Ana Sayfa YAŞAM 17 Mayıs 2022

Sancaktepe’de19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı şöleni yapılacak

Sancaktepe Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek olan gençlik şöleni, şiir dinletileri, konserler ve spor gösterileri ile sahne olacak.

18 Mayıs Çarşamba günü Sancaktepe Belediyesi yanında bulunan Sancaktepe Meydan Park Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek spor şöleni ‘Bu Vatan Kimin?’ isimli şiir dinletisi ile başlayıp Gençlik Marşı ve Sakarya Türküsü’nün dinletisi ile devam edecek.

Sancaktepe Spor Okullarında spor eğitimi gören ve kendi dallarında başarılı olan sporcuların Capoeira, Taekwondo, Karate, Güreş, Kick boks ve Kungfu gösterileri programa görsel anlamda zenginlik katacak.

Programda ayrıca Sancaktepe Belediyespor’un Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Adem Çelik ve Esra Kiraz programa katılım sağlayacak gençlerle bilek güreşi yapacak.

Sanatçı Tabir konseri ile seyircilerin coşkulu anlar yaşayacağı program güreş hayranı bir babanın kız çocuklarını yetiştirip olimpiyat şampiyonu yaptığı hikayenin anlatıldığı Hint sinemasının tüm zamanların en çok izlenen filmi olan “Dangal” filminin gösterimi ile devam edecek.

Tarih: 18 Mayıs 2022 Çarşamba

Saat: 18.00

Yer: Sancaktepe Meydan Park Etkinlik Alanı

İlginizi çekebilir

ÇALIŞAN TÜRK KADINI

ÇALIŞAN TÜRK KADINI

selyus