Ana Sayfa YAŞAM 16 Şubat 2016

Tuzla Belediyesi’nden ‘Özel Çocuklar’a özel kurslar

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, ‘Özel Çocuklar’a gönüllü eğitmenler eşliğinde ücretsiz düzenlediği müzik, tiyatro, resim ve halk oyunları kurslarına spor ve yoga kurslarını da ekledi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, komisyona yeni katılan özel çocuklar ve aileleri ile tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda düzenlenen toplantıya Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Hayrunnisa Gönen, Kadın Kent Gönüllüleri, komisyona kayıtlı çocuklar ve aileleri katıldı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Hayrunnisa Gönen, ‘Özel Çocuklar’a yönelik hizmetlerini arttırarak sürdürdüklerini söyledi. Gönen, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’nda 7 yıldır hizmetimize devam ediyoruz. Kadın Kent Gönüllüleri ve gönüllü uzman öğretmenlerimizin desteğiyle Özel Çocuklar Komisyonu’nda çocuklarımıza hafta içi kurslar düzenliyoruz. Müzik, tiyatro, resim ve halk oyunları kurslarımız devam ediyor. Bu yıl spor ve yoga kursları da düzenlemeye başladık. ‘Özel Çocuklarımız’ı sosyal faaliyetlerde bir araya getiriyoruz, onları sosyal hayata katıyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu da ‘Özel Çocuklar’ın ailelerine seslendi. Çöpoğlu, “Engelli bir birey yetiştirmenin zorluğunu çok iyi biliyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla’da ihtiyacı bulunan tüm ailelere yardım elini uzatıyor, bir araya gelemediğimiz ailelerin tespitine de önem veriyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak çocuklarımızı ve sizi sosyal faaliyetlerde bir araya getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz” dedi.

selyus