Ana Sayfa YAŞAM 24 Haziran 2016

Ümraniye Belediyesi Rizelileri ağırladı

Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı vesilesiyle binlerce hemşehri derneğini iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Belediye Nikâh Sarayı’nın bu sefer ki konuğu Rizeliler oldu.

Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir ilin hemşehrilerini iftar sofralarında ağırlayan Ümraniye Belediyesi, bu kez Nikâh Sarayı’nda Rizelilerle bir araya geldi. İftar programına AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Rizeli katıldı.

Ümraniye Meydanı’nda kurulan Rizeliler standında devam eden iftar programına İstanbul Milli Eğitim Müdür Ömer Faruk Yelkenci ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’da katıldı. 

İftar programında bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, “Ümraniye Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve ilçemizdeki il dernekleriyle birlikte organize ettiğimiz bu güzel ramazan sofralarında bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizin dört bir tarafındaki düğün salonlarımızda ramazan boyunca yemek dağıtımı yapıyoruz. Sokak iftarları düzenleyerek, sofralarımızı paylaşıyoruz. Ümraniye Meydanı’nda il derneklerimize ait stantlarımızda, vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Ramazanı, ruhuna uygun bir şekilde yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Ramazan ayında açılışı gerçekleştirilen hizmet binalarına da değinen Ejder Batur, önümüzdeki haftalarda da açılışların devam edeceğini söyledi. Ejder Batur, “Bu güzel programı organize eden Sayın Belediye Başkanımıza ve derneğimize teşekkür ediyorum. Nice ramazanlara kavuşmak dileğiyle. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

İftar programında konuşan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, “Bu güzel organizasyon için Değerli Belediye Başkanımız Hasan Can Beyefendi’ye ve derneğimize teşekkür ediyorum” dedi. Çakıroğlu, “Yaklaşan Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Program sonrası Rizeli misafirler, Ümraniye Meydanı’na geçerek etkinlik alanında kurulu olan dernek stantlarında ağırlandı.

selyus