Ana Sayfa YAŞAM 19 Eylül 2023

Ümraniye’de “Yöresel Günler Festivali” yoğun katılımla devam ediyor

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği “Anadolu Ümraniye’de”, “Yöresel Günler Festivali’nin 11. gününde Erzurum ve Erzincanlılar bir araya geldi.

Ümraniye Santral Meydanı’nda düzenlenen ve devam eden festivalde Ümraniyeliler yoğun ilgi gösteriyor. Yöresel şarkıcıların sahne aldığı ve insanların halaylar çektiği program gece boyunca devam etti.

Erzurumlu olan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı Doktor Maliki Ejder Batur, gecede hemşerilerini yalnız bırakmayarak bir konuşma yaptı.

BATUR, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Batur, “Ümraniye’mizde yöresel günler festivalinde Erzurumlu ve Erzincanlı hemşehrilerimizle beraber olduk. Başta belediye başkanımız İsmet Yıldırım ve ilçemizdeki il derneklerimizin kıymetli yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese bu güzel program için teşekkür ederim.”

BAŞKAN YILDIRIM’IN SELAMLARINI İLETTİ

Festivale katılan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, her gün dolu dolu program gerçekleştirdiklerini ve meydanı dolduran Ümraniyelilere Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın selamlarını ilettiğini ifade etti.

selyus