Ana Sayfa YAŞAM 14 Ağustos 2014

Üsküdar’da serinle

Hizmetlerle ilgili bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Yolu Üsküdar’dan geçen veya Üsküdar’ımızı görmek için gelen vatandaşlarımız eş

Üsküdar Belediyesi’nden serinleten hizmet

Hizmetlerle ilgili bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Yolu Üsküdar’dan geçen veya Üsküdar’ımızı görmek için gelen vatandaşlarımız eşsiz boğaz manzaralı sahil şeridimizde dolaşırken, soğuk limonata ve vişnemizden içerek serinlesin istedik.

Yaz aylarının en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde yolu Üsküdar’dan geçenler, Boğaz manzaralı Ramazan Çadırı’nın gölgesinde, Üsküdar Belediyesi’nin ücretsiz soğuk meşrubatları ile serinliyor ve çayını yudumluyor.

Kışın sıcak çorba ile vatandaşın içini ısıtan Üsküdar Belediyesi, sıcak ve nemli havaların yaşandığı yaz ayının şu günlerinde ise soğuk limonata ve vişne ikramıyla vatandaşı serinletiyor.

Üsküdar Belediyesi’nin serinleten hizmeti, İstanbul Boğazı manzaralı Ramazan Çadırı’nın gölgesinde gerçekleşiyor. Üç ayrı noktada kurulan stantta, soğuk limonata ve vişne suyu ile sıcak çay ikramı da var.

Boğaz manzaralı çay keyfide var

Ramazan ayı süresince iftar sofralarının kurulduğu ve hergün binlerce vatandaşın ağırlandığı Ramazan Çadırı şimdi de çeşitli etkinlikler için kullanılıyor. Üsküdar Belediyesi, İskele ile Şemsipaşa arasındaki sahil şeridinde kurulan çadırda yeni düzenleme yapılarak banklar yerleştirildi. Belediyenin kurduğu çay ocağından ücretsiz çaylarını alan vatandaşlar Boğaz manzarası karşısında çay keyfi yapıyorlar.

“Üsküdar’ın havasını solusunlar”

Hizmetlerle ilgili bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Kış aylarında gerçekleştirdiğimiz sıcak çorba ikramı özellikle sabah işe gitme telaşında olan vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Yaz ayının en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde ise vatandaşlarımıza soğuk bir meşrubat ikramında bulunmak istedik. Yolu Üsküdar’dan geçen veya Üsküdar’ımızı görmek için gelen vatandaşlarımız eşsiz boğaz manzaralı sahil şeridimizde dolaşırken, soğuk limonata ve vişnemizden içerek serinlesin istedik. Üsküdar, asrın projesi MARMARAY’ın da hizmete girmesiyle ulaşımın merkezi oldu. Yolu Üsküdar’dan geçenler modern çadırımızın gölgesinde banklarda oturup dinlenirken, ikram ettiğimiz meşrubatla da serinlensinler istedik. Ayrıca, Üsküdar’ın havasını solusun, güzelliğinin farkına varsın istedik” dedi.

12 saat 40 bin bardak

Üsküdar Belediyesi’nin başlatmış olduğu soğuk meşrubat ikramı, sabah 10.00’da başlıyor ve akşam 23.00’a kadar devam ediyor. Meşrubat ikramı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ramazan Çadırı’nın üç ayrı noktasında kurulan standda günde 40 bin bardak limonata ve vişne suyu dağıtılıyor.

Üsküdar Belediyesinin limonata dağıtım hizmeti yaz sonuna devam edecek.

Etiketler:
selyus