Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Aralık 2018

Kartal’ın AK Kadınları, “Yerli Üret Milli Tüket” anlayışı ile meydanlardaydı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından, ‘Yerli Malı Haftası’ münasebeti ile “Yerli Üret Milli Tüket” sloganıyla başlatılan kampanyayı Kartallı AK Kadınlar Kartal Neyzen Tevfik Meydanında 160 girişimci kadınla gerçekleştirdi.

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, Başkanlığında yürütülen kampanya Kartal Kadın Kolları rekor kırdı.

Yerli malı haftasına dikkat çekmek amacıyla eş zamanlı olarak Türkiye genelinde etkinlikler düzenledi.  Kartal’da Neyzen Tevfik Meydanında düzenlenen etkinlik bir çok girişimciye ev sahipliğinde ederek ziyaretçi rekoru kırarak büyük ilgi gördü. Birçok Sivil Toplum kuruluşlarını, Huzurevleri, evlerinde engelli aileleri ve girişimci kadınların katıldığı etkinlik büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomik İşler Birim Başkanı Şebnem Koçakelçi, AK Parti İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Kazancı, Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, meclis üyeleri ve teşkilatlar standları gezerek alış veriş yaptılar.

PROGRAMA GİRİŞİMCİ KADINLAR DA DAHİL EDİLDİ

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, el emeği göz nuru eserlerin alıcı bulduğu yerli mallarnın üretimi ve tüketimini yaygınlaştırmak üzere bu tür organizasyonları sürekli yapılacağını dile getirerek, Yerli Malı Haftası’nın önemine dikkat çekti.

Şimşek, “Girişimci kadınlarımızın burada kendi el emeği, ürünlerini satışa sunmaları adına kendilerine ufak da olsa bir gelir getirmek amacıyla böyle bir çalışma yaptık” dedi.

selyus