Ana Sayfa EKONOMİ 6 Haziran 2014

Bambi Cafe’nin altın gecesi

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) 20. Altın Objektif Ödül Töreni dün gece İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel,de yapıldı. Gecenin sponsorları arasında

Bambi Cafe’nin altın gecesi

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) 20. Altın Objektif Ödül Töreni dün gece İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel,de yapıldı. Gecenin sponsorları arasında Bamci Cafe’de vardı.

20. Altın Objektif Ödül Töreni dün gece İstanbul da CVK Park Bosphorus Hotel, Bambi Cafe ve Sanset Grup’un sponsorluğun’da yapıldı. Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) üyeleri, gazetecileri, duayen magazin gazetecileri görkemli törene katıldı. Ayrıca; 20. Altın Objektif Ödül Töreni’ne Televizyon, Sinema, Sahne ve Müzik Dünyası’nın ünlü isimleriyle (sanatçı, yapımcı, yönetici) bu özel ve görkemli organizasyona destek veren ülkemizin önde gelen marka kurumlarının başkan ve üst düzey yöneticileri katıldı. Üniversite, İş Dünyası temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği 20. Altın Objektif Ödül Töreni’ne eski bir gazeteci olan CHP Milletvekili Melda Onur; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bambi Cafe Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Güner ve Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da katıldı.

MGD Başkanı Sinan Tosun ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde, ana sponsor Lera Fresca, Sponsor Park Bosphorus Hotel İstanbul ve Cinemarine’nin desteğiyle yapılan 20. Altın Objektif Ödül Töreni; ülkemizin tüm magazin basın temsilcileriyle sinema, televizyon, tiyatro ve müzik dünyasının en ünlü isimlerini bir araya getirdi.
Branşlarında “Yılın En İyileri”nin yanı sıra 100. Yılı nedeniyle Türk Sineması’na damgasını vuran Cüneyt Arkın, Ediz Hun, Fatma Girik, Filiz Akın, Göksel Arsoy, Gülşen Bubikoğlu, İzzet Günay, Kadir İnanır, Müjde Ar, Münir Özkul, Selma Güneri, Serdar Gökhan, Şener Şen, Tarık Akan, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Yusuf Sezgin’e özel ödülleri takdim edildi.
Duayen sanatçı Ali Poyrazoğlu da “Aksi Kuş Oyunu”ndan özel bir bölüm sergiledi.
Son yıllarda TV izleyecisini ekrana kilitleyen “Muhteşem Yüzyıl” ile “Aramızda Kalsın” dizisinin tüm sanatçıları, yapımcıları da tam kadro 20. Altın Objektif Ödül Töreni gecesinde idi. Muhteşem Yüzyıl’da gerçek Veda’sını bu gecede yaptı.
Geceye müzikleriyle renk katan Enbe Orkestrası’nın solistleri Atillla İlhan’ın yazdığı ve Ahmet Kaya’nın bestelediği ” Mahur Beste” şarkısını seslendirdiler. Şarkının bitiminde Enbe Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker, “Ruhu şad olsun” diyerek, Ahmet Kaya’yı andı. MGD ödül törenine katılan Ali Poyrozoğlu ile gazeteci Ali Eyüboğlu arasında geçen diyalog ise görenleri güldürdü.
Gecede sahneye çıkarak konukları güldüren Poyrazoğlu, bir ara, gazeteci Eyüboğlu’na “Ben bedava mı sahneye çıkacağım Ali’ciğim?” diyerek, şakayla takıldı. Bunun üzerine de Eyüboğlu’nun cebinden çıkarıp Poyrozoğlu’na 50 TL vermesi gecenin espri konusu oldu.
Geceye anneannesi ve dedesiyle katılan Kerem Bursin kameralara röportaj verirken gazetecilerle sohbet eden dedesi torununu öve öve bitiremedi.

Kerem Bursin’in 18 yaşındaki hayranlarından şikayetçi olduğunu dile getiren Bursin’in dedesi Ali Günay Birced, “Kerem bir gün arabayı Etiler’de bir lisenin önüne yanaştırdı. Bir kız hayranı Kerem’i farkedip çığlık attı ve birden bütün okul arabanın etrafını çevirdi.

Etiketler:
selyus