Ana Sayfa EKONOMİ 29 Mayıs 2014

Nihat Atam yeni Başkan

Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER) yeni başkanını seçti. Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede Nihat Atam başkanlığa seçildi.

Nihat Atam ÇEKMÜDER’in yeni Başkanı

Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER) yeni başkanını seçti. Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede Nihat Atam başkanlığa seçildi.

Çekmeköy’ün müteahhitleri bir çatı altında buluştukları ve etkili oldukları derneklerine yeni başkanlarını seçtiler. Çekmeköy Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde yapılan Çekmeköy Müteahhitler Derneği kongresine: Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Cansız, Çekmeköy Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, Çekmeköy İşadamları Dernek (ÇEKSİAD) Başkanı Erdal Albayrak, ÇEKMÜDER Kurucu Başkanı Hakkı Çelik, dernek yönetimi ile Çekmeköylüler katıldı.
Kongre, Dernek Başkanı Salih Bolelli selamlama konuşması başladı. Daha sonra Çekmeköy Emniyet Müdürü, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli ve Çekmeköy Kaymakamı söz alarak birer konuşma yaptılar.

Kongrede seçime tek liste olarak giren Nihat Atam, ekibiyle birlikte ÇEKMÜDER üyelerinin tamamının oyunu aldılar. Seçimlerin ardından ÇEKMÜDER’in yeni Başkanı seçilen Nihat Atam, “Yılmadan, yorulmadan derneğimiz için tüm gayret ve çabamızı sarf edeceğiz. Ben sarrafım. Bizde en değerli şey işlenmemiş pırlantadır. Benim ekibimdeki tüm arkadaşlarım işlenmemiş pırlanta gibi değerli insanlardır. ÇEKMÜDER, büyük bir ailedir ve yine bu büyük ailenin birliği ile bu dernek güçlenerek marka bir dernek olacaktır. Hepinize bize vermiş olduğunuz oylar ve güven için teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle sizleri mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

Nihat Atam Başkanlığında Çekmeköy Müteahhitler Derneği Fethipaşa Korusunda ilk toplantısını yaptı.

ÇEKMÜDER ASIL LİSTE

1- Başkan Nihat Atam
2- Öztürk Balcı
3 – Salih Bolelli
4 – Yaşar Kıldan
5 – Yüksel Evsen
6 – Aziz Başaroğlu
7- Ali Polat
8 – Fahrettin Kacamer
9 – Ahmet Emin Kakşi
10- Ekrem Karaçöl
11 – Sabri Balaban
12 – İlhami Can
13- Ercan Düz

Haber: Çiğdem Sevimlioğlu ERDOĞAN
Yerel Haber İstanbul Çekmeköy Koordinatörü

Etiketler:
selyus