Ana Sayfa SİYASET 29 Mayıs 2014

Erdoğan’dan özel ilgi

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, partinin gurup toplantısına katılarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile sohbet imkanı buldular.

Başbakan Erdoğan’dan özel ilgi

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, partinin gurup toplantısına katılarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile sohbet imkanı buldular.

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları partinin gurup toplantısına katıldı. AK kadınlar, gurup toplantısının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile sohbet etme ve fotoğraf çektirme imkanı buldular. Kadın kolları, daha sonra mecliste AK Parti Gurup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, Milletvekilleri Metin Külünk ve Mehmet Domaç’ı ziyaret ettiler.
Programın, Merhum Adnan Menderes’in idam edilmesinin yıldönümü olan 27 Mayıs” da gerçekleştirilmesi oldukça anlamlıydı. Ziyaret programı için özellikle bu tarihi tercih ettiklerini belirten AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak; “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için de aynı oyunları oynamak istiyorlar, fakat biz buna asla müsaade etmeyeceğiz. Başbakanımızın ardında dimdik duracağız. Öte yandan bizimle yakından İlgilenen Gurup Başkan Vekilimize, Milletvekillerimize, Kadın Kolları Genel Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Meclis Ziyaretleri bitiminde AK Parti Genel Merkezine giden AK Kadınlar, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Sayın Güldal Akşit’i ziyaret ettiler. Kuruluşundan bugüne Kadıköy” ün konuşulduğu sohbet oldukça keyifli idi. Kadın kolları, sohbetin ardından Genel Merkezden ayrılarak İstanbul’a döndüler.

Saniye ÇOBAN

 

Etiketler:
selyus