Ana Sayfa EKONOMİ 7 Kasım 2014

Üsküdar Belediyesi’nde kokteyl sürprizi

Vergi borçlarını ödemek için Üsküdar Belediyesi’ne gelen vatandaşlara kokteyl hazırlanarak hoş bir sürprizle karşılaşıyorlar.

Üsküdar Belediyesi’nde vergi ödemeye gelen vatandaşlara kokteyl sürprizi

Vergi borçlarını ödemek için Üsküdar Belediyesi’ne gelen vatandaşlara kokteyl hazırlanarak hoş bir sürprizle karşılaşıyorlar.

Emlak Vergi Dairesi’nden içeri girenler bir anda kendilerini kokteyl masalarının önünde sıralarının gelmesini beklerken buldu.
Üsküdar Belediyesi’nin, 30 Nisan 2014 öncesine ait Emlak ve Çevre Temizlik borçlarını, cezai faiz, gecikme faizi ve gecikme zamlarını silmek için yeniden yapılandırmaya gidip aynı zamanda taksit imkânı sunması vatandaşlara büyük kolaylık getirdi.

Sağlanan bu imkândan yararlanmak için Üsküdar Belediyesi Emlak Vergi Dairesi’ne gelenler kapıda beyaz gömlekli, şık giyimli garsonların sunduğu meyve suyu ikramlarıyla şaşkına döndü. Daha ilk şaşkınlığı üzerlerinden atamayan vatandaşlar içeri girdiklerinde ise bir anda kendileri için hazırlanmış olan kokteyl masalarıyla karşılaştılar.

İşlem sırasının kendisine gelmesini beklerken kokteyl keyfi yaşayan vatandaşların ikramlar karşısında bir hayli mutlu oldukları gözlendi. Kimisi oturduğu yerden meyve sularını yudumlarken, kimisi de kokteyl partisinin içindeymiş gibi ikramların keyfini çıkardı.

Üsküdarlıları hayli mutlu eden bu uygulama hakkında konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise “Vatandaşlık görevini yapmak için Emlak Vergi Dairesi’ne koşan Üsküdarlı hemşehrilerimizi bizde en iyi şekilde ağırlamak zorundayız. Onların memnuniyeti bizim mutluluğumuzdur.” dedi.

Etiketler:
selyus