Ana Sayfa EKONOMİ 7 Kasım 2014

Üsküdar’da yönetici asistanlığı eğitimi

Üsküdar’daki işsizlik sorununu çözmek için kurulan ÜSİM, 729 kişi arasından belirlediği 79 adayı “Yönetici Asistanlığı Eğitimi Programı’na dahil etti.

Üsküdar’da yönetici asistanlığı eğitimi

Üsküdar’daki işsizlik sorununu çözmek için kurulan ÜSİM, 729 kişi arasından belirlediği 79 adayı “Yönetici Asistanlığı Eğitimi Programı’na dahil etti. Eğitim sürecini tamamlayan adaylar, belirlenen firmalar ile iş görüşmelerine hemen başlayabilecek.

ÜSİM’e başvuran adayların yapılan profil analizi sonrası, yönetici asistanlığı ile sekreterlik pozisyonunun karıştırıldığı tespit edildi. ÜSİM uzmanları bu karışıklığı gidermek için sonuç odaklı yeni bir program geliştirdi.
Yönetici asistanlığı için başvuru yapan 729 kişi ile yapılan mülakat sonucu 79 aday seçildi. ÜSİM uzmanları, “Yönetici Asistanlığı’nı kendisine meslek olarak kabul etmiş bu kişileri eğitim programına dahil etti.

En iyi tecrübenin yaşanılarak kazanılacağına vurgu yapan ÜSİM uzmanları, çıkış amacı ve verilecek eğitimdeki farklılar nedeniyle bu programın sonuç odaklı olduğunu belirttiler.

Bu programda amaç ise adaylara mesleki bilgiler vermekten ziyade, kariyer haritalarını çıkarabilecekleri ve ufuklarını açacak bir eğitim verebilmek. Projedeki diğer bir önemli faktör de eğitimini tamamlayan adayların iş görüşmelerine hemen başlayabilecek olmaları.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

İnatçının böylesi!

İnatçının böylesi!

selyus