Ana Sayfa SİYASET 30 Eylül 2014

Can Dostlar Şenliği” düzenlendi

Kadıköy Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi ile özel firmaların, sokak hayvanlarını sahiplenmek amacıyla ortaklaşa “Can Dostlar Şenliği” düzenledi.

Can Dostlar Şenliği” düzenlendi

Kadıköy Belediyesi’nin evsahipliğindeAtaşehir Belediyesi ile özel firmaların, sokak hayvanlarını sahiplenmek amacıyla ortaklaşa “Can Dostlar Şenliği” düzenledi.

Can Dostları Şenliği’ne CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediye Başkanı AykurtNuhoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda hayvansever katıldı.
Kadıköy Belediyesi’nin evsahipliğinde Kadıköy Belediyesi Ataşehir Hayvan Barınağı’nda 28 Eylül Pazar günü düzenlenen “Can Dostlar Şenliği”nde konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, bu dünyanın yalnızca insanlara ait olmadığı, hayvanların çok daha fazla sahiplenilmesi gerektiğini belirterek, “Doğada tüm canlıların yaşam hakkı var. Kentlerimiz, hayvanların lehine büyüyor maalesef, onların yaşam alanlarını yok ediyoruz. Oysa doğal dengeyi korumalıyız. Kadıköy ve Ataşehir belediyelerimizin bu güzel ortaklığının diğer tüm ilçelere yayılması gerek” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Barınaklarda tutulan hayvanların iyi koşullarda yaşatılması, sağlık, beslenme, bakım ihtiyaçlarının giderilmesi bizim öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Düzenlenen bu şenlikte emeği geçen, katkı sağlayanlara ve hayvan dostlarına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Başkan İlgezdi, Ferhatpaşa Mahallesi’nde yeni bir hayvan barınağı yapılacağının da müjdesini verdi.
Şenlikte ayrıca Remax Deha sosyal sorumluluk projesi kapsamında “4 Duvar 1 Yuva” adlı proje oluşturuldu. Sosyal Sorumluluk Projesinin protokolü Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Remax Deha yetkilileri arasında imzalandı. Proje kapsamında; alınan bir gayrimenkulün satışından doğan hizmet bedeliyle, barınakta bulunan bir hayvanın bir yıllık mama ihtiyacının karşılanacak.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Göksel Öksüz’den imar dersi

Göksel Öksüz’den imar dersi

selyus