Ana Sayfa SİYASET 23 Mart 2019

Hasan Can’a duygusal bir gece

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye Teşkilatı tarafından belediye nikâh sarayında düzenlenen veda programına katılarak ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ümraniye ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen veda programına AK Parti MKYK Üyeleri ve İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ile Ravza Kavakçı Kan, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, 15 yıldır Ümraniye’de hem klasik belediyecilik, hemjHasan Can Başkanımız göreve gelerek ilçemize 450’nin üzerinde kalıcı eser kazandırdı. Allah kendisinden razı olsun. Bizler, hem siyaseti hem de kurum idaresini Hasan can Başkanımızdan öğrendik. Bizim ağabeyimiz oldu. Ümraniyemizin efsane başkanından bizler teşkilat olarak razıyız. Allah’ta kendisinden razı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Hasan Can’ın 45 yıllık siyaset hayatının anlatıldığı kısa bir video gösterimi yapıldı.

Teşkilat mensuplarıyla düzenlenen veda yemeğinde bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Değerli kardeşlerim, kendimi bildim bileli siyasetin içerisindeyim. O günler bugünleri getirdi. Bugünlerde daha iyisini getirsin diye uğraşıyoruz. Ülkemizde 80 yılda yapılamayanın 4 katı son 15 yılda AK Parti hükümetimiz zamanında yapıldı” diye konuştu.

“Rabbim bizim canımıza sağlık verdiği müddetçe bizi bu hizmetlerden ayırmasın” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, “Ne görevde olduğumuz, nerede olduğumuz önemli değil. Önemli olan yaptığımızdır. Biz de 15 yıl boyunca Ümraniyemize 450’nin üzerinde kalıcı eser yaptık. Yaptığımız bu kalıcı eserlerin dışında beni en çok mutlu edense; kimsesiz, çaresiz ve yaşlı insanlarımızın hayatlarına dokunarak, dualarını almamızdır” dedi.

Partimizin disiplini gereği 31 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar aday olmadım. Görevimi artık yeni arkadaşımıza devrediyorum. Emaneti teslim etmenin de mutluluğunu yaşıyorum. Çünkü çok güzel işlere ima attık. Tüm başkan yardımcısı arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma, meclis üyelerine, siz değerli teşkilat mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu geceyi düzenleyen AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve değerli milletvekili kardeşlerime de teşekkür ediyorum. 31 Mart günü yüzümüzün güldüğü gün olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Programda duygulan bir konuşma yapan MKYK Üyesi Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile tanışma yıllarından ve anılarından bahsederek, “15 yıl boyunca Ümraniye’ye yaptığı hizmet ve çalışmalarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hasan beyle 40 yıldır kutlu davamız için siyaset yaptık. Cumhurbaşkamınızla birlikte yol yürüdük. Çok önemli başarılara da imza attık. 31 Mart Yerel Seçimlerinin tüm ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı ve AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, Başkan Hasan Can’a; 15 yıllık hizmet ve çalışmalarından dolayı hediye takdim etti.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle

selyus