Ana Sayfa SİYASET 12 Kasım 2014

Çekmeköy’de Salih Kırıcı ile..

Çekmeköy İlçesi’nden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci, 11 Kasım Salı günü ilçede yapılan yönetim kurulu toplantısında: genel merkez ve i

Çekmeköy’de Salih Kırıcı ile yola devam

Çekmeköy İlçesi’nden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci, 11 Kasım Salı günü ilçede yapılan yönetim kurulu toplantısında: genel merkez ve il başkanlığının Çekmeköy adayı Salih Kırıcı olduğunu açıkladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 39 ilçede yapılacak olan kongrelerde devam etmelerine karar verdikleri ilçe başkan adaylarını birer bire açıklıyor. 11 Kasım Salı günü ilçede yapılan Çekmeköy’de yönetim kurulu toplantısında katılan Çekmeköy İlçesi’nden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci, 6 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan kongrede genel merkez ve il başkanlığının adayının Salih Kırıcı olduğunu açıkladı.

Birlik ve beraberlik içerisinde olan AK Parti teşkilatlarının önümüzdeki süreçte çok daha güçlü olacağını ifade eden Çekmeköy’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci “Partimiz genel merkez ve il başkanlığının Çekmeköy adayı mevcut başkan Salih Kırıcı’dır. 6 Aralık’ta yapılacak olan kongrede Salih Kırıcı ile yola devam etme kararımız tüm teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Sancaktepe için bir şans

Sancaktepe için bir şans

selyus