Ana Sayfa SİYASET 13 Kasım 2014

Hilmi Türkmen’i mutlu eden ziyaretçi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in çok ilginç bir ziyaretçisi vardı. İçeride toplantı olmasına rağmen makama giren Fadime Teyze ile Başkan Türk

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i mutlu eden ziyaretçi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in çok ilginç bir ziyaretçisi vardı. İçeride toplantı olmasına rağmen makama giren Fadime Teyze ile Başkan Türkmen arasında ilginç ve eğlenceli diyaloglar yaşandı.

12 Kasım Çarşamba günü öğlen saatlerinde Üsküdar Belediyesi’ne gelen Fadime Özcan, Başkan Türkmen’in makamına giderek görevlilere başkanla görüşmek istediğini söyledi.

Görevlilerin “Başkanın içeride misafirleri var. Beklerseniz görüştürürüz” önerisi Fadime Özcan’ı kızdırdı. Beklemek istemediğini belirterek içeri girmek isteyen Fadime Teyze, kendisine mani olmak isteyen görevlilere bastonunu göstermesiyle güldüren sahneler ortaya çıktı.

Kimsenin mani olamadığı Fadime Teyze, Başkan Türkmen’in makam odasına girerek amacına ulaştı. Kısa bir şaşkınlık sonrası, Başkan Türkmen toplantıyı yarım bırakmak zorunda kaldı. Sempatik konuşması ve tavırlarıyla dikkatleri çeken Fadime Teyze, Başkan’ın yer vermesi üzerine makam koltuğuna oturdu.
Türkmen, beklenmedik bu ziyaretçisiyle uzun süre sohbet ederek sorunlarını diledi. Fadime Teyze bir ara kendisini durdurmak isteyen görevlilere bastonuyla işaret ederek “Bunlar beni içeri sokmadı” diyerek şikâyet etti.
Fadime Özcan 15 dakika süren ziyareti sırasında, Başkan Türkmen’e bol bol dua etti. Sürpriz ziyaretçisiyle günün yorgunluğunu atan ve moral bulan Başkan Türkmen, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla duygularını, “Koltuğun gerçek sahibi onlar..” şeklinde dile getirdi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

İstanbul Teşkilatı buluştu

İstanbul Teşkilatı buluştu

selyus