Ana Sayfa SİYASET 17 Temmuz 2014

İBB Meclis Üyeleri iftar da buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, İBB Meclis Üyeleri’ne Yenikapı Etkinlik Alanı’nda iftar verdi.

İBB Meclis Üyeleri iftar da buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, İBB Meclis Üyeleri’ne Yenikapı Etkinlik Alanı’nda iftar verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri’ne artık geleneksel hale gelen Ramazan Ayı İftarı’nı bu yıl da Yenikapı’da verdi. İBB Meclis Üyeleri’nin yoğun katılım gösterdiği Geleneksel İftar bu yıl İstanbul’un yeni cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Yenikapı’da gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın evsahipliğinde gerçekleşen iftara, AK Parti İstanbul Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever, AK Parti ve CHP’li İBB Meclis Üyeleri katıldı.

İftar sonrasında İBB Meclis Üyeleri’ne hitap eden Başkan Dr. Kadir Topbaş, bu tür organizasyonların insanların birbirlerini hissetmeleri adına önemli olduğunu söyledi. İstanbul’un dünya tarafından gıpta ile takip edilen bir şehir haline gelmesinde İBB Meclisi’nin almış olduğu kararların etkili olduğunu ve İBB Meclisi’nin bir parçası olduğundan dolayı da kendisinin gurur duyduğunu ifade etti.
Başkan Topbaş bu önemli görevde birlikte yürümenin çok önemli olduğunu ve geleceği şekillendirmek adına kendilerine büyük görev düştüğünü söyledi. Başkan Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler bir zaman dilimine tanıklık ediyoruz. Gelecek çok daha farklı olsun diye gayret gösteriyoruz. Bir olduğumuz zaman kol kola girdiğimiz zaman Çanakkale gibi destanlar yazığımızı tüm dünyaya göstermiş bir milletiz. Bizim bu yereldeki kardeşlik bağlarımız Türkiye genelinde önemli başarıların kazanılmasında örnek teşkil edecektir.”

Yağmurun yağmasıyla konuşmasını erken bitiren Başkan Dr. Kadir Topbaş, iftara gelen Meclis Üyeleri’ni sahneye davet etti. Yağmuru bir süre meclis üyeleri ile birlikte izleyen Başkan Kadir Topbaş, “Yağmur berekettir. Yağsın. Allaha şükür. Barajlarımızı doldursun inşallah” dedi.
Yağmurun biraz hafiflemesiyle birlikte Başkan Topbaş İBB Meclis Üyeleri ile bir süre Yenikapı Etkinlik Alanı’nı gezdi.

Etiketler:
selyus