Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Ekim 2018

AK Parti’nin başarılı kadın başkanları TBMM’de

AK Parti İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki başarılı İlçe Kadın Kolları Başkanları, Genel Merkezde katılacakları toplantı öncesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlçe Kadın Kolları Başkanları önce TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ı birlikte ziyaret ettiler. Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, kadın kolları başkanlarıyla yakinen ilgilenerek bir an olsun bile yalnız bırakmadı. Kadın Kolları Başkanları, Satır’ın öncülüğünde daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Av. Özlem Zengin, İstanbul Milletvekilleri İffet Polat, Canan Kalsın, İsmet Uçma, Müşerref Pervin Tuba Durgut, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ile görüşme ortamı buldular.

AK Parti İstanbul’un başarılı, çalışkan ve özverili kadın başkanları, İstanbul teşkilatlarının ‘Belma Ablası’ Milletvekili Satır’a misafirperverliğinden dolayı özellikle teşekkür ettiler.

 

selyus