Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Mart 2024

Ali Tombaş, “Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ile Sultanbeyli vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz”

Tombaş, “AK Parti eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ile yola çıkmış bir parti. Aynı inançla Sultanbeyli’ne hizmet edeceğiz. Biz Cumhurbaşkanımızın davasına ve onun millete olan sevdasını biliyoruz. Şimdiye kadar Sultanbeyli’de AK Parti Belediyeciliği hizmet, eser ve gönül belediyeciliği yaptı. İnşallah bundan sonra da biz sizlerle beraber aynı bayrağı taşıyacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, ilçede ikamet eden Bayburt, Erzincan ve Gümüşhaneli vatandaşlarla bir araya geldi.

Ali Tombaş’ın yoğun ilgi gördüğü programa ayrıca Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkan Vekili Ayhan Üşdi katıldı.

“AK PARTİ ESER, HİZMET VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE YOLA ÇIKMIŞ BİR PARTİ”

Burada bir konuşma yapan Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, “Türkiye Yüzyılı’nda 100 proje ile karşınıza çıktık. Şimdi bu projelerimizi Allah izin verirse önümüzdeki dönem her birini sizlerin de desteği ile hayata geçirmiş olacağız. Kentsel Dönüşümü, merkezi hükümet, Büyükşehir ve Sultanbeyli Belediyesi olarak hep beraber hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz.

AK Parti eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ile yola çıkmış bir parti. Aynı inançla Sultanbeyli’ne hizmet edeceğiz. Biz Cumhurbaşkanımızın davasına ve onun millete olan sevdasını biliyoruz. Şimdiye kadar Sultanbeyli’de AK Parti Belediyeciliği hizmet, eser ve gönül belediyeciliği yaptı. İnşallah bundan sonra da biz sizlerle beraber aynı bayrağı taşıyacağız” dedi.

selyus