Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Temmuz 2016

Döğücü, “Milletimiz büyük bir kahramanlık tarihini yazmıştır”

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Milletimiz, Cumhurbaşkanımızı korumak için, vatanını korumak için, kendi iradesini korumak için büyük bir kahramanlık tarihini yazmıştır. Bu bizim torunlarımıza aktaracağımız çok önemli bir destandır.” dedi.

Türkiye’nin en etkili Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Hukukçular Derneği, Fetullahçi Terör Örgütü’nün darbe girişimini şiddetle protesto etti. Hukukçular Derneği Başkanı Av. Mehmet Sarı başkanlığında Taksim Meydanı’nda toplanan hukukçular, ortak bir bildiri yayınlayarak darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY’ni şiddetle kınadılar.

“MİLLET CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇAĞRISI İLE SOKAKLARA DÖKÜLMÜŞTÜR”

Burada bir konuşma yapan dernek üyesi AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Bizim milletimiz darbe duyumlarını aldığından itibaren kendi iradesi ile seçmiş olduğu Başkomutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını duyduğunda sokaklara dökülmüştür. Milletimiz, Cumhurbaşkanımızı korumak için, vatanını korumak için, kendi iradesini korumak için büyük bir kahramanlık tarihini yazmıştır. Bu bizim torunlarımıza aktaracağımız çok önemli bir destandır.” dedi. 

selyus