Ana Sayfa SİYASET 11 Ekim 2014

Kadıköy’de bilindik görüntüler

Kobani’yi bahane eden illegal guruplar Kadıköy Altıyol’da toplandı. Hükümetin aleyhine çeşitli sloganlar atan gurup ortalığı kırıp dökmek için bahane

Kadıköy’de bilindik görüntüler

Kobani’yi bahane eden illegal guruplar Kadıköy Altıyol’da toplandı. Hükümetin aleyhine çeşitli sloganlar atan gurup ortalığı kırıp dökmek için bahane arıyor.

Kadıköy Altıyol’da bilindik görüntüler. İstanbul’un değişik ilçelerinden gezicilerin başkenti Kadıköy’e gelen ve İŞİD ile Hükümet aleyhine sloganlar atan illegal örgütler olay çıkarmak için bahane arıyor. Denizden bir rüzgar esse bunu hükümet kasıtlı yaptı deyip her tarafı yakıp yıkmaya meyilli bu illegal tiplerin sloganlarına ve tahriklerine uymayan emniyet güçleri sakinliğini koruyor. Kobani’yi bahane eden bu guruplarda akıllara durgunluk veren görüntü ise; paralelciler ile geziciler, pkk ve hdp ile birlikte hareket etmesi. Demekki Kobani bahane, sizin esas zihniyetiniz hükümet ve Erdoğan.

Esnaf çok mağdur

Bu eylemler yüzünden çok mağdur olan Kadıköy esnafı, yıllardır bu illegal guruplardan çekiyoruz, yetti artık deyip isyan ediyor. İsmini açıklamak istemeyen bir esnaf, “Bu terörist gurupların bahaneleri bitmez. Dün gezi, bugün Kobani, yarın kim bilir ne ile çıkacaklar karşımıza. Kiralarımızı çıkaramaz hale geldik. Bizim bu halimiz ne olacak. Kim yada kimler sahip çıkacak bize. Biz bu zihniyeti bozuk illegal gurupları burada istemiyoruz. Yetti artık” diye isyan ettiler. Haksız da değiller.

Etiketler:
selyus