Ana Sayfa SİYASET 28 Nisan 2014

Ömer Şahan’dan ders

Kanunlar bahane edilerek komisyonlara alınmayan AK Parti’li meclis üyeleri adına bir açıklama AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, CHP’li belediye

Ömer Şahan’dan CHP’li meclis üyelerine hayat dersi

Kanunlar bahane edilerek komisyonlara alınmayan AK Parti’li meclis üyeleri adına bir açıklama AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, CHP’li belediye meclis üyelerine hayat dersi verdi.

CHP’li arkadaşlarının teklifini kabul ederek kanunlara bağlı görüntüsüyle AK Parti’li belediye meclis üyelerini komisyonlara almayan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun kulağına küpe olacak nitelikte bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Kanunda böyle bir durum var, biz tek başımıza çalışmak istiyoruz bu arkadaşlarımızın Kadıköy’e katacağı bir şey yoktur diye düşünerek bunu istemeyebilirsiniz. Ama sunduğunuz gerekçe çok akıllı bir gerekçe değil. Ben şunu söylemek istiyorum: Bizim 6 tane belediye meclis üyemiz var ve hepimiz Kadıköy’de yeni bir dönemin başlamasından yanayız. Biz kavgacı, ayrıştırıcı, birbirinden uzaklaştırıcı bir çalışma dönemi istemiyoruz. Oy sayımlarının yapıldığı ilçe seçim kurulunda beklediğimiz 3 gün süre zarfında sizin belediye meclis üyesi arkadaşlarınız ve daha öncesinden tanıdığım arkadaşlarıma nasıl olacak belediye başkanı nasıl biri tanımıyoruz diye sorduğumda bana; Siz Aykurt Nuhoğlu’na teşekkür edersiniz. Çünkü öyle işlere imza atar ki Kadıköy’de çok güzel şeyler yapar demişlerdi ve bende mutlu olmuştum. Şimdi sayın grup başkan vekilimizin bu tavrından açıkçası çok hoşnut değiliz. Bunu biz arkadaşlarımızın taktirine bırakıyoruz. Derlerse ki görev almasınlar almayız. Ben öğretmenim, eğitimciyim. Sizin teşkilatlarınızda da benim öğrencilerim var. Bizim gurubumuzda ayrıç mimar arkadaşlarımız var. Bu alanlarda bilgi birikimimizin Kadıköy’e çok şey katacağının kanaatindeyiz. Ama hem şahsınız hem belediye meclis üyesi arkadaşlarınız derlerse ki yok biz Kadıköy’de sizin bu birikimlerinizden faydalanmak istemiyoruz, bizim burada sergileyeceğimiz tavır saygı göstermek olur” dedi.

Etiketler:
selyus