Ana Sayfa SİYASET 27 Haziran 2014

Şahmettin Yüksel’den esnafa ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel Alemdağ esnafını ziyaret etti, gelen talep ve önerileri not alırken çözüm yolları üzerine istişar

Şahmettin Yüksel’den Alemdağ esnafına ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel Alemdağ esnafını ziyaret etti, gelen talep ve önerileri not alırken çözüm yolları üzerine istişareler yaptı.

Çekmeköy’ün deneyimli siyasetçisi ve Çekmeköy’ün sevilen ismi Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Alemdağ Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Mahalle esnafını ziyaret eden Başkan Yardımcısı Yüksel, esnaftan gelen talep ve önerileri not alırken çözüm yolları üzerine istişareler yaptı.
Geçtiğimiz dönemde birçok hizmetin geldiği Alemdağ Mahallesi’ne Aile Danışmanlık Merkezi ve Kültür Merkezi’de kazandırıldığını söyleyen Başkan Yardımcısı Yüksel, önümüzdeki dönemde yatırımların ve hizmetlerin hız kesmeyeceğini söyledi. Mahalleye yapılacak olan Devlet Hastanesi ile Alemdağ’ın, Alemdağ esnafının; eskiye göre daha canlı ve hareketli olacağını belirten Başkan Yardımcısı Yüksel, ilgi alaka ve misafirperverlikleri için esnafa teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Ahlaksız basın kudurdu

Ahlaksız basın kudurdu

selyus