Ana Sayfa SİYASET 1 Kasım 2014

Salıcı’dan vefalı bir davranış

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, eski meclis üyelerini davet ederek, geçmişte görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür

Oğuz Kaan Salıcı’dan vefalı bir davranış

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, eski meclis üyelerini davet ederek, geçmişte görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, 11. Dönem İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Bakırköy’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Salıcı, uzun yıllar CHP adına verdikleri hizmetlerden dolayı katılımcılara teşekkür ederek, “CHP’li olmanın gerektirdiği ahlakı koruyarak gerek parti içinde gerek başka kuruluşlarda bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.

11. Dönem İl Genel Meclis Üyeleri bugün Bakırköy Botanik Park’ta gerçekleştirilen toplantıyla bir araya geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı eski meclis üyelerine teşekkür etti. İl Başkanı Salıcı, “Hani derler ya koltuk gidince ilgi de düşer. Bunun böyle olmadığının en güzel göstergesi bugün bir arada olmamızdır. Bizim beraber görev yaptığımız arkadaşlarımızla bugün tekrar bir araya gelmiş olmamız büyük mutluluk verici. Bu tür toplantıları son dönemlerde daha fazla gerçekleştirmeye başladık. Eski belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimizle daha da sık bir araya gelmek gibi bir ihtiyacımız var. Sizlerle birlikte 2 yılı aşkın bir süre CHP ve toplumun çıkarlarını ön plana alan bir süreç yürüttük. Bugün de o yaptığınız çalışmalarla ilgili olumsuz tek bir şey bile duymuyor olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Bir mücadele verildi, şimdi o mücadele başka yerlerde devam ediyor. CHP’li olmanın gerektirdiği ahlakı koruyarak gerek parti içinde gerek başka kuruluşlarda bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.

Toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve 11. Dönem İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

Etiketler:
selyus