Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Ekim 2017

CHP’li belediyenin imarına CHP’li İBB meclis üyelerinden red (!)

PKK’lı Ferhat Tunç’un da sahne aldığı Kardeş Kültürlerin Festivali’nin kapanış gecesinde bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Size iyi bir haber veriyorum. Yenisahra ve Barbaros’un imar planı çıktı. Sıra Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’e geldi.” diye sanki imar planlarında emeği varmış gibi sözüm ona Ataşehirlilere bir müjde vermişti!

CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’na gönderdiği 1/5000’lik İmar Planları onaylandı. Onaylanmasına onaylandı ama burada utanılacak bir gelişme hasıl oldu! CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin İBB Meclisine gönderdiği imar planlarına CHP’li üyeler red oyu verdi. Red oyu verenlerden biride İBB İmar Komisyonu’nda bulunan Cemal Şerifoğlu. Kim bu Şerifoğlu diye soracak olursanız? Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi! CHP zihniyetinin apaçık ortaya koyulduğunun örneğidir bu gelişme.

AK Parti’li İBB Meclis Üyeleri’nin kabul oyu ile Ataşehir ilçenin imarı oy çokluğuyla meclisten geçti.

Bu bir infialdir.

Bu, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin 2019’da olmayacağının bir işaretidir!

Bu, partide fazla şımarık davranıp çok zıplayan Başkan İlgezdi’nin bittiğinin işaretidir!

Bu, Başkan İlgezdi’nin üstünün çizildiğinin işaretidir!

Bu CHP’nin 2019 Yerel Seçimleri’nde Ataşehir Belediyesi’nin kaybettiğinin işaretidir!

Olmaz ama, böyle bir durum AK Parti’de olsa o belediye başkanı koltuğunda bir dakika durmaz ve istifa eder!

Tabi atlamamamız gereken bir diğer önemli konuda, İBB Meclisi tarafından Ataşehir İlçesinin bazı mahallelerinde yapılan imar değişikliklerinde ne Başkan İlgezdi’nin ne de Ataşehir Belediyesi’nin dahli yoktur. Ataşehirliler şunu iyi bilsin ki; mahallelerde yapılan imar değişiklikleri tamamen AK Parti’nin iradesinde gelişerek bugünlere gelmiştir. 9 yıl önce seçim meydanlarında imar sıkıntısı olan mahallelerde tapu tahsis belgesini vatandaşlara verip, “Bana oy verip te seçtirirseniz, seçimin ertesi günü bu belgeyle belediyeye gelin benden tapularınız alın” diye yalan söylediği iddia edilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İBB Meclisi’nin çıkarttığı bu yeni imar planlarını “Biz uğraştık, bugünlere getirdik” gibi kendince cümleler kurarak sahiplenebilir. Ataşehirliler aman dikkatli olun İlgezdi’ye sakın inanmayın!

selyus