Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ, YAŞAM 23 Mayıs 2019

Ateş İplik, dostlarını gönül sofrasında ağırladı

Ateş İplik, dostlarını Geleneksel İftarı’nda ağırladı. Şirketin Genel Müdürü Bekir Ateş’in öncülüğünde gerçekleşen gönül sofrasına eski Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar, Eyüpsultan Emniyet Amiri Ömer Kumlu, İTO Meclis Üyeleri ve Ateş’in dostları katıldı.

Samimi ve dostane bir sofrada açılan iftarların ardından misafirlerine bir konuşma yapan Ateş İplik Genel Müdürü Bekir Ateş, “Kıymetli dostlarımız ve misafirlerimiz sizleri gönül soframızda ağırlamanın onurunu yaşıyoruz. Başı Rahmet, ortası Mağfiret, sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayında inanıyorum ki bu birlikteliğimiz Rabbimizin hoşnut olacağı bir tablodur. Allah CC. hepimizi mağfiretine nail kılsın. Bizleri affetsin. Ben tekrar ailemiz adına katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra söz alan Metin Külünk, ise önümüzde ciddi bir seçim olduğunu, kırgınlıkların bir tarafa bırakılıp AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım’a sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

selyus