Ana Sayfa YAŞAM 29 Haziran 2015

Kadıköy iftarı teşkilatı bütünleştirdi

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın geleneksel olarak düzenlediği “Vefa İftarı”  programı 27 Haziran Cuma günü Devlet Demiryolları Fenerbahçe Sosyal Tesislerinde yoğun katılımla gerçekleşti.

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin açılış konuşmasında; ”Bu davanın liderine baktığımızda, yakından tanıyanların anlattıklarında, en önemli özelliğinin çok vefalı olduğudur, bizde bu davanın bir neferi olarak, bu davanın liderinden, teşkilat büyüklerimizden aldığımız terbiyesi böyledir çünkü AK Parti bir vefa hareketidir” diyerek vefanın önemine değindi.

Vefa iftarının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, geçmiş dönemlerde yönetimlerde yer almış, mahalle başkanlığı yapmış, Kadıköy teşkilatına emek vermiş kardeşlerimizle bir araya geldik ve vefa buluşmaları gerçekleştirdik. SKM döneminde beraber çalışmalar yapmaya çalıştık. İnşAllah bundan sonrada bunu böyle devam ettirmeye gayret göstereceğiz. Biz biliyoruz ki AK Parti’de eski yeni diye bir kavram yoktur. Bu bir bayrak yarışıdır, bir sonraki bayrağı hakkıyla teslim etme mücadelesidir” dedi.

Başkan Şahin konuşmasını, başta önceki dönemlerde görev alan teşkilat mensupları olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek tamamladı.

Kadıköy İftar programına İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma, Hüseyin Yayman, 24. dönem Milletvekili Gürsoy Erol, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, eski İlçe başkanı Av. Hurşit Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar ile eski ve yeni teşkilat mensupları katıldı.

İlçe Başkanı Şahin’in konuşmasının ardından Milletvekilleri Erol Kaya, İsmet Uçma, Hüseyin Yayman, Gürsoy Erol, İl başkan yardımcısı Muharrem Ödemiş ve eski ilçe başkanı Hurşit Yıldırım birer selamlama konuşması yaptılar.

Şu anki yönetimler ve geçmiş dönemlerde görev yapmış Kadıköy teşkilatının bir arada omuz omuza, kardeşlik ruhu içerisinde tamamladığı iftar programı oldukça güzel ve renkli geçti.

Program bitmesine rağmen eski dostlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbete devam ettiler.

Etiketler:
selyus