Milletvekili Ayvazoğlu Başkan Göksu’ya saldıranlara ayar verdi!
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’ndan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bir Savur programında CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili Yunan gazetelerine çıkan haber üzerine yaptığı konuşmayı maniple etmeye çalışanlara tokat gibi cevap verdi.
CHP zihniyeti bu algı operasyonu ile oy devşirme maksatlı saldırıları da partilerinin üyesi olan Trabzonlular üzerinden yapıyor!
Konuyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündem dışı söz alarak altı çizilecek bir konuşma yapan Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Herkes bilir ki partisi ne olursa olsun Trabzon’un tek kırmızı çizgisi vardır ve oda vatandır! Birilerinin Tevfik Göksu’nun söylemi üzerinden sahne alıp, Trabzon’un avukatlığına soyunması, Esenler Belediye Başkanının konuşmasını maniple edip Trabzonlulardan oy devşirmeye çalışması kabul edilemez. Maksatlı bir şekilde oluşturulmaya çalışılan bu fay hattı üzerinden kazanılacağı umulan bir koltuğa da Fatih’in torunları alet edilemez. Tevfik Göksu CHP’nin adayına demiştir ki: “Sen nasıl Trabzonlusun ki Yunan Medyasının İstanbul’u fetheden Yunanlı mesajlarından rahatsız olmuyorsun? Çünkü hesap başka’ Bizde ekleyelim o zaman.. Trabzonluluk milli ve manevi değerlerimizle, tarihimizle, medeniyetimizle, şahaadet şerbetleriyle yoğrulmuş siyaset üstü bir kavramdır. Sen nasıl Trabzonlusun ki Kandil’in uzantılarının çizgisini beğeniyorum diyebiliyorsun ve Kandil’deki terör ağa babalarının sahiplendiği bir aday olabiliyorsun? Ve bir kez çıkıp da ‘lanet olsun sizden gelecek desteğe’ diyemiyorsun!” dedi.
Benzer Videolar
-
Millilerimiz 24 yıl sonra Dünya Kupasında!
-
Romanya’yı 1-0 yenen A Millilerimiz Dünya Kupası kapısını araladı
-
Denize sıfır Sinop Şehir Stadı, milli maça ev sahipliği yapacak
-
A Milli Takım’ın eski antrenörlerinden Çetin Güler hayatını kaybetti
-
Arda Güler: “Böyle vuruş kalitem var”
-
Montella’dan Al-Ahli Kulübü’ne ziyaret
-
Stat Türk Bayraklarıyla donatıldı
-
GençLig 2026 lansmanında ünlü isimlerin katılımıyla gösteri maçı düzenlendi
-
‘GençLig 2026’ lansmanı ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti
-
Kar altında maç yaptılar
-
Erden Timur’a tutuklama talebi
-
“Futbolda Bahis Soruşturması” kapsamında Erden Timur’un da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı


