Ana Sayfa SİYASET 30 Haziran 2014

Ali Kılıç’ın Ramazan hassasiyeti

Kısa zamanda ilçede önemli icraatlara imza atan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ramazan’ın ikinci gününde Esenkent Ulu Cami’ndeki iftara katılarak

Ali Kılıç’ın Ramazan hassasiyeti

Kısa zamanda ilçede önemli icraatlara imza atan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ramazan’ın ikinci gününde Esenkent Ulu Cami’ndeki iftara katılarak mahalle sakinlerine kendi elleriyle yemekler ikram etti.

Maltepe Belediyesi’ne sanki sihirli bir değdi ve ilçede önemli icraatlar yapılmaya başlandı. Önceki belediye başkanı Zengin, 5 yıl boyunca ilçeyi adeta cezalandırdığı gibi bir gün olsun sokak iftarlarına uğrayıp halkın sıkıntılarını dinlemedi. Çiçeği burnunda belediye başkanı Ali Kılıç, belediyenin tüm organizasyonlarıyla yakından ilgilenerek halkın gönlünü şimdiden aldı. Başkan Kılıç, sokak iftarlarına bizzat katılarak kendi elleriyle yemek dağıtıyor ve Maltepelilerle hasbihal ediyor. Almanya Münih kentinin eski Belediye Başkanı Christian Ude ve eşi Edith Welser-Ude ile beraber Maltepe Belediyesi’nin Esenkent’te verdiği iftara katılan Başkan Ali Kılıç, halka Ude’yle birlikte yemek dağıttı. Vatandaşlar, kendileriyle aynı masaya oturan Kılıç ve Ude’ye büyük ilgi gösterdi.

Çocuklar ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Kılıç, daha sonra Girne Mahallesi’nde, belediyenin gezici TIR projesi kapsamında Emin Olcay&Hayat Olcay Atölye Sanat’ın düzenlediği, “Nefesinle Nefsin Doydu mu?” adlı Ramazan etkinliğine katıldı.

Etiketler:
selyus