Ana Sayfa SİYASET 28 Nisan 2014

Aykurt Nuhoğlu, Paskalya’da

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu Paskalya Günü dolayısıyla Surp Takavor Ermeni Kilisesi cemaatinin davetine katıldı.

Aykurt Nuhoğlu, Paskalya kutlamasında

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu Paskalya Günü dolayısıyla Surp Takavor Ermeni Kilisesi cemaatinin davetine katıldı.

Hıristiyan alemi için önemli olan Paskalya günü dolayısıyla 20 Mart Pazar günü Kadıköy’deki Surp Takavor Ermeni Kilisesi’nde de bir tören düzenlendi.
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Paskalya günü kutlaması dolayısıyla Surp Takavor Ermeni Kilisesi Vakfı yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Önemli günlerinde Surp Takavor Ermeni Kilisesi cemaatinin davetine iştirak eden Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Vakıf yöneticileri Arman Bükücüyan, Karabet Balyan, Agop Arapyan, Sarven Sertşimşek, Ohannes Çil, Zare Azaryen, Nuran Erlevent ve Nisan Yaubyan ile de sohbet etme imkânı buldu. Çaylar eşliğinde süren sohbetin ardından paskalya yumurtalarını kıran Başkan Nuhoğlu ve Kilise Vakfı yöneticileri renkli görüntüler oluşturdular.
Farklı inançlara ait ibadethanelerin yan yana olduğu bir kent konumunda olan Kadıköy’ün, bu yönüyle örnek bir görüntü oluşturduğu sohbet sırasında ifade edilirken, dostluk, kardeşlik içinde, beraberce mutlu bir yaşam geçirme temennileri de dile getirildi.
Sohbet sırasında başkan Nuhoğlu’na görevinde başarılar dileyen vakıf üye ve yöneticileri, Kadıköy Çarşısı ile ilgili dilek ve beklentileri hakkında da Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu bilgilendirdiler. Yaklaşık 40 dakika süren sohbetin ardından Başkan Nuhoğlu, Surp Takavor Ermeni Kilisesi cemaatini selamlayarak ayrıldı.

Mustafa Sürmeli-GK

Etiketler:
selyus