Ana Sayfa SİYASET 31 Ocak 2014

Başbakan Erdoğan’dan Çekmeköy’e özel ilgi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Şahmettin Yüksel Başkanlığında ki tüm Çekmeköy teşkilatına o

Başbakan Erdoğan’dan Çekmeköy’e özel ilgi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Şahmettin Yüksel Başkanlığında ki tüm Çekmeköy teşkilatına olan güvenini tekrar ederek seçimlerde başarılar diledi.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerindeki AK Parti İstanbul ilçe belediye başkan adayları İstanbullulara tanıtım toplantısının sonunda Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yanına gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisine ve Şahmettin Yüksel Başkanlığında ki tüm Çekmeköy teşkilatına olan güvenini tekrar ederek seçimlerde başarılar diledi.

Güçlü Çekmeköy teşkilatına durmak yok

Başbakan Erdoğan’ın da desteğini arkalarında alan bu ikili özgüvenlerini daha güçlendirerek Çekmeköy’ü kimseye kaptırmaya niyetleri yok. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan da tam destek alan ve etten tırnak gibi ağabey kardeş olan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel’in arkalarında dimdik duran güçlü teşkilatları var. Şahmettin Yüksel Başkanlığında ilçenin en ucra köşelerine kadar tam saha markajı yapan teşkilat dimdik ayakta.

Etiketler:
selyus