Ana Sayfa SİYASET 17 Ekim 2014

Başkan Nuhoğlu mahalleleri geziyor

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Nuhoğlu, bu ziyaretlerde mahallenin sorunlarını dinleyerek yerinde d

Başkan Nuhoğlu mahalleleri geziyor

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Nuhoğlu, bu ziyaretlerde mahallenin sorunlarını dinleyerek yerinde değerlendiriyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu Kadıköylülerle çeşitli platformlarda biraraya geliyor. Mahalle gezileri sırasında sakinlerle sohbet eden, sorunlarını ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Nuhoğlu, ilçedeki çeşitli kurum ve kuruluşları da ziyaret ediyor.

Başkan Aykurt Nuhoğlu geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda da vatandaşları ziyaret etti. Arife günü ilk olarak Semiha Şakir Huzurevi ile Çocuk Yuvası’na giden Başkan Nuhoğlu, yurtta kalan çocukların Bayramı’nı kutladı. Başkan yardımcıları Mustafa Çetinkaya, Ülkü Koçak, Ebru Peştereli ile huzurevi sakinleriyle bayramlaşıp, onlarla sohbet eden Başkan Nuhoğlu buradan çocuk yuvasına geçti. Çocuklarla sohbet edip, onlara oyuncaklar dağıtan Nuhoğlu, daha sonra Merdivenköy’deki Şahkulu Sultan Vakfı ile Karacaahmet Vakfı’nı ziyaret etti. Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezine de uğrayan Başkan Nuhoğlu ve beraberindekiler Yeldeğirmeni esnafını dükkânlarında ziyaret etti. Başkan Nuhoğlu ile yüz yüze görüşme imkanı bulan mahalle sakinleri, memnuniyetlerini belirtirken, bu sırada istek, talep ve sıkıntılarını da doğrudan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na iletme fırsatı buldular.
Başkan Nuhoğlu’nun bayram arifesinde ziyaret ettiği bir diğer yer de Hasanpaşa Mahallesi’ydi. Söğütlüçeşme’deki belediye binasından yürüyerek Hasanpaşa’ya giden Nuhoğlu, esnafla tek tek bayramlaştı. Esnafla sohbet eden Nuhoğlu’na iletilen şikâyetlerden biri de Hasanpaşa girişindeki alanda beslenen kuşların neden olduğu kötü koku ve kirlilikti. Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu da Hasanpaşalılara sorunu çözeceklerini söyledi.

Zühtüpaşa esnaf ziyareti

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Nuhoğlu, geçtiğimiz Cuma günü de Zühtüpaşa sakinleriyle buluştu. Zühtüpaşalılar özellikle Kurbağalıdere sorununun bir an önce çözülmesi için Başkan Nuhoğlu’na talepte bulundular. Diğer taraftan son yıllarda inşaat faaliyetlerinin oluşturduğu gürültü ve kirlilik de iletilen şikâyetler arasındaydı.

Etiketler:
selyus