Ana Sayfa SİYASET 3 Ekim 2014

Başkan Türkmen; “Fedakârlığın sırrına erişiyoruz”

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in Kurban Bayramı Mesajı; “Kurban Bayramımız mübarek olsun. Bir kez daha mübarek bayramımıza kavuşuyoruz. Hz

Başkan Türkmen; “Fedakârlığın sırrına erişiyoruz”

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in Kurban Bayramı Mesajı;
“Kurban Bayramımız mübarek olsun. Bir kez daha mübarek bayramımıza kavuşuyoruz.
Hz. İbrahim’in oğlu Hz. İsmail’i adayışındaki fedakârlığın sırrına erişiyoruz.
Kurban Bayramları, bereket günleridir. Komşularımıza, yoksula, sahipsize, yardıma muhtaçlara koştuğumuz günlerdir.
Kurban; bize hayatın geçiciliğini, asıl zenginliğimizin kardeşlik olduğunu, tevazuun vazgeçilmez değerini anlatır. Kurban; bizi kibirden ve ona bağlı yanılgılardan uzaklaştırır.
İnsanlığımızın özünü kavramaya yaklaştırır.

Aziz Üsküdarlılar;
Senede bir, bizlerin bu duyguları, bu farkındalıkları yaşamamıza vesile olan Kurban Bayramı’na bir kere daha erişmenin sevinci içerisindeyiz. Bu mübarek ibadeti hakkıyla yerine getirebilmenin heyecanıyla Üsküdar Belediyesi olarak biz de üzerimize düşeni yaptık, yapıyoruz.
Kurban Bayramını şehrimizde, daha güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmemiz için bütün önlemleri aldık. Üsküdar’da Kurban Bayramı süresince görev yapmak üzere, Üsküdar Kaymakamlığımız öncülüğünde, Üsküdar Müftülüğümüz, Gıdı Tarım ve Hayvancılık, İlçe Toplum Sağlığı, İlçe Sağlık, Emniyet Müdürlüğümüz ve belediye ekiplerimizden oluşan 250 kişilik bir ekip, birbiriyle koordineleri bir şekilde mahallelerde ve kurban kesim noktalarında görev yapıyor.
Ve inşallah, kulluğumuzun, inancımızın, birlik ve beraberliğimizin en önemli resmi olan Kurban ibadetini ve mübarek Kurban Bayramı’nı da hakkıyla eda edeceğiz.
Bu arzularla, tekrar bayramınızı tebrik ediyorum. Kurban Bayramı’nın barışmalara, helalleşmelere, kardeşliğimizin perçinlenmesine, Sevinçlere ve müspet heyecanlara vesile olmasını diliyorum.
Nice bayramlara…”

Hilmi Türkmen
Üsküdar Belediye Başkanı

Etiketler:
selyus