Ana Sayfa SİYASET 6 Şubat 2014

Üsküdar’da Hilmi Türkmen dönemi

AK Parti’nin İstanbul’daki ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında coşkulu bir konuşma yapan ve ilçe adaylarını tek tek tanıtan Başbakan R

Üsküdar’da Hilmi Türkmen dönemi

AK Parti’nin İstanbul’daki ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında coşkulu bir konuşma yapan ve ilçe adaylarını tek tek tanıtan Başbakan Recep Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, yeni başkan adayı Hilmi Türkmen’i de tebrik etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sinan Erdem Spor Salonu’nda İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmasının ardından AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde aday tanıtım programı düzenledi. Düzenlenen geceye, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, AK Parti Bölge Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları mensupları, teşkilat üyeleri ile vatandaşlar da katıldı.

“İlk Eşiği Geçtik Sıra Seçimlerde…”

Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı konuşmada siyaset arenasında 5 yılın koca bir denizde küçücük bir damla olduğunu, belediye başkanlığı gibi makamlara geçen 5 yılın çok kısa bir süreç teşkil ettiğini ifade etti. Kara, “5 yıl süreyle teşkilatımızın boynunu hiç yere eğdirmedik, bu nedenle de gönlüm huzur içinde ve mutluyum” dedi. Kara ayrıca Hilmi Türkmen ile ilgili olarak “İnşallah görevimi 10 yıldır Belediyemizde Başkan Yardımcısı olarak görev alan ve Üsküdar’ın tüm sorunlarını avucunun içini bildiği gibi bilen bir kardeşime devredeceğim. Bu da bana ayrı bir mutluluk kaynağı teşkil ediyor” dedi.

“23 yıldır Üsküdar siyasetindeyim”

Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ise yoğun alkışlar eşliğinde sahneye gelerek Üsküdarlıları selamladı. Türkmen konuşmasında “23 yıldır Üsküdar’dayım, 23 yıldır Üsküdar siyasetindeyim, 10 yıldır Üsküdar Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak görev yapıyorum. Şimdi, yeni bir göreve talip oldum. Desteklerinizle, fiili ve fikri dualarınızla, samimi gayretlerinizle ilk eşiği geçmek nasip oldu” dedi.
Üsküdar’ın kadim geçmişine vurgu yapan Türkmen hizmet anlayışlarının Üsküdar’ı, Üsküdar kimliğinden koparmadan çalışmak olduğunu vurguladı. Türkmen şunları söyledi: “Önce belediyecilikte, sonra ülke yönetimindeki başlayan dönüşümün başlangıcı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle başlamıştır. Bu gerçeklik aynı zamanda Üsküdar’ın da gerçeğidir. Bu gerçek, Allah’ın izniyle, Milletimizin engin feraseti, derin muhabbeti ve sağduyusu ile yarınlarda da devam edecektir. Üsküdar’ın talihi de bu gerçekle birlikte değişmeye başlamıştır.”

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Osman Boyraz’dan sert tepki…

Osman Boyraz’dan sert tepki…

selyus