Ana Sayfa SİYASET 6 Haziran 2014

Gül’den Topbaş’a ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde tekrardan İstanbul Büyükşehir Belediye Başka

Abdulhamit Gül’den Başkan Topbaş’a tebrik ziyareti

AK Parti Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde tekrardan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Kadir Topbaş’ı ziyaret ederek tebriklerini iletti.

AK Parti Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ile AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci Başkan Kadir Topbaş’ı ziyaret etti.
Görüşmede konuşan Başkan Kadir Topbaş kendisine nezaket ziyaretinde bulunan heyete bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Başkan Topbaş: “Sayın Başbakanımızın başlatmış olduğu bir yerel yönetim anlayışının temsilcisi olarak tüm partilerimizin belediye başkanlarıyla bir yönlendirme, çalışma ve bizim ana ilke ve prensiplerimizle vatanımıza ve milletimize hizmetteki yereldeki anlayışımızı uygulama noktasında bize destek veriyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Kadir Topbaş’ın konuşmasının ardından konuşan Abdulhamit Gül; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Beyefendiyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere geldik” dedi. Gül konuşmasının devamında: “Geçtiğimiz günlerde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Newyork’ta Amerika’da temaslarda bulundu. Ülkemizi en güzel şekilde orada temsil ettiler. Sayın Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri ile görüştüler. Bu anlamdaki temasları hakkında bilgi aldık. Hem İstanbul’umuzu hem Türkiye’mizi diplomatik olarak yapmış olduğu temsil ile alakalı bilgiler aldık, istifade ettik. Dün de yapılan Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde Sayın Başkanımız Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na tekrar seçildi. Hem bununla ilgili tebrik için kendilerine ziyarette bulunduk.” dedi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Kılıçdaroğlu İstanbul’da

Kılıçdaroğlu İstanbul’da

selyus