Ana Sayfa SİYASET 9 Mayıs 2014

Hayalinizdeki mekan

İstanbul’un tanınmış isimlerinden Veysi Akay’ın öncülüğünde açılan Bervaze’den “Sana Dün Bir Tepeden Baktım Aziz İstanbul” şiirini okuyabilirsiniz”

Hayalinizdeki mekan: Bervaze

İstanbul’un tanınmış isimlerinden Veysi Akay’ın öncülüğünde açılan Bervaze’den “Sana Dün Bir Tepeden Baktım Aziz İstanbul” şiirini okuyabilirsiniz”

Deneyimli işadamı ve eğitimci kimliğiyle İstanbul’un sevilen ismi olan Veysi Akay öncülüğünde açılan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri her geçen gün ününe ün katmaya devam ediyor. Sancaktepe İlçesinin en yüksek tepesinde olan Bervaze’de öncelik, müşterilere her konuda en yüksek kalitede hizmet sunmak. Ayrıca en üst düzeyde müşteri memnuniyeti oluşturmak, güven ve dostluğu kazanmayı başarmak. Bunların yanı sıra kaliteli standartları ve etik değerler doğrultusunda, insana ve çevreye saygılı hizmet anlayışından ödün vermemek, mutlu bir zaman geçirebileceğiniz yeni yaşam alanı sunmak…
Müşteri memnuniyeti olmazsa olmazları olduğunu ifade eden Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri Genel Müdürü Veysi Akay, “Örnek gösterilen bir marka bilinci yaratmak, sunduğumuz hizmetlerle sektöründe öncü olmak ve farklılık oluşturmak öncelikli hedefimiz. Tüm halkımızın desteğini alarak ürün ve hizmet kalitemizi her an yükseltmek. Sektörde yaratıcı, yenilikçi ve dinamizm için sürekli ve kalıcı kılmak en temel hedeflerimizi oluşturmaktadır” dedi.

Çok özel bir mekan

Çok özel olarak dizayn edilmiş mekanlarını mutlaka görmeniz gerektiğini ifade eden Veysi Akay, “Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri olarak İstanbul’un akciğerleri olan Aydos Ormanlarının hemen yanı başında, muhteşem doğa, deniz ve panaromik İstanbul manzarası eşliğinde tüm istek ve beklentilerinize karşılık verecek şekilde dizayn edilmiş mekanlarımızda siz değerli konuklarımızı ağırlamaktan onur duyarız. Tesisimiz düğün, iş yemeği, yemekli toplantı, eğitim semineri ve benzeri toplu organizasyonların yanı sıra aileniz ve arkadaşlarınız ile birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz günlük alacarte restaurant, cafe ve kahvaltı hizmeti de vermektedir. Tesisimizde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve mescit mevcuttur” şeklinde konuştu.

Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri Fatih Mah. Esentepe Sokak No:1 Sancaktepe-İstanbul (0216) 311 7070 [email protected] ;

Etiketler:
selyus