Ana Sayfa SİYASET 8 Mart 2014

Hurşit Yıldırım projeleriyle ezdi…

CHP’nin adayı ile birlikte NTV Seçim Aktuel Programı’nın konuğu olan AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım, yeni imar planı, mini

AK Parti’nin adayı Av. Hurşit Yıldırım projeleriyle ezdi…

CHP’nin adayı ile birlikte NTV Seçim Aktuel Programı’nın konuğu olan AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım, yeni imar planı, minibüs yoluna havaray, okullarda ücretsiz öğle yemeği, gençlik adası, kentsel parklar, yerin altına otoparkların da içinde olduğu 25+1 projesiyle rakibini adeta ezdi.

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım ile CHP Belediye Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu NTV Seçim Aktuel Programı’nın konuğu oldular. 7 Mart Cuma günü sabah 10:00 da NTV’nin canlı yayın konuğu olan adaylar Kadıköylülerin karşısına çıktı. Önce söz alan AK Parti Kadıköy’ün adayı Av. Hurşit Yıldırım, Kadıköy için hazırladığı 25+1 mega projesini anlattı. İçinde; yeni imar planı, minibüs yoluna havaray, okullarda ücretsiz öğle yemeği, gençlik adası, kentsel parklar, yerin altına otoparkların da olduğu bir birinden önemli projelerini tane tane anlatan Hurşit Yıldırım rakibi Nuhoğlu’nun başını döndürdü. Daha sonra söz alan Nuhoğlu, projesi olmadığı için programdaki süresini AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım’ın projelerine çamur atmaya ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kadıköy için yaptıklarını inkar etmeye ayırdı. İBB Kadıköy’e bir şey yapmamış diyen Nuhoğlu’na büyükşehir belediyesi yetkililerinden hemen cevap geldi. İBB yetkilileri, “Marmaray, Metrobüs, Metro, Sahil düzenlemesi, Bağdat Caddesi ile Fahrettin Kerim Gökay Caddesi’nin modern hale getirilmesi. Göztepe Parkı’nın yeni baştan yenilenmesi, İSKİ Kadıköy Arıtma Merkezi, inşaat halinde olan Avrasya boğaz geçiş projesi bu ve benzeri devasa projeleri Kadıköy Belediyesi değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptı. Bunca hizmeti görmemek için kör olmak lazım” dedi.

Etiketler:
selyus