Ana Sayfa SİYASET 7 Ocak 2014

Kadıköylü kadınların duyarlılığı

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, “Sosyal sorumluluk Projesi” kapsamında Suriyeli kardeşlerine yardım topladı.

Kadıköylü kadınların duyarlılığı

AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları, “Sosyal sorumluluk Projesi” kapsamında Suriyeli kardeşlerine yardım topladı.

“Eğer bir yerde bir beden üşürse, onunla birlikte bizim de yüreğimiz üşür.” diyen AK Kadıköy İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle teşkilat mensupları ve mahalle yönetimleri ile birlik oldular ve üşüyen bedenler için eşya topladılar. Kampanyada; palto, kazak, çocuk bezi, mont, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, battaniye, yorgan gibi giyim ve temel ihtiyaç malzemeleri toplandı. Toplanan bu eşyalar oluşturulan komisyon tarafından ilçe binasında tasnif edilerek kutulara yerleştirildi.
“Kadimun Suriye Okulu” Mütevelli Heyeti Başkanı Ola Baghajati Ragipoglu ve iletişim sorumlusu Hatice Şehirli ile görüşülerek toplanan eşyaların bu okulda okuyan öğrencilere ve ailelerine ulaşması sağlandı.
İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak; “AK Parti ailesi olarak ihtiyacı olan vatandaşlara yardım eli uzatmayı prensip edindiklerini, ihtiyaç sahiplerini akıllarından hiç çıkarmadıklarını” söyledi. Daha önce de bu tür çalışmalar yaparak ihtiyaç sahiplerine eşyalar ulaştırdıklarını ifade eden Akbulak; kardeşlerimiz açken, üşürken AK Kadınların uyuyamadıklarını ifade etti.
Akbulak; “Bu kampanyada bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen tüm duyarlı vatandaşlarımızdan Allah razı olsun, yönetim kurulundaki arkadaşlarımın yanı sıra özellikle eşyaların toplanmasında araç temini ile eşyaların yerine ulaştırılmasında desteğini esirgemeyen Teşkilat Birim Başkanım Gülsüm Karslı’ya teşekkürlerimi ayrıca sunarım.” dedi.

Etiketler:
selyus