Ana Sayfa SİYASET 7 Ocak 2014

Ahmet Poyraz’ın hızına yetişmek zor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın hızına yetişmek ne mümkün. Her gün bir çok etkinlikte ve mahalle ziyaretlerinde görünen Başkan Poyraz, 7 Oca

Ahmet Poyraz’ın hızına yetişmek zor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın hızına yetişmek ne mümkün. Her gün bir çok etkinlikte ve mahalle ziyaretlerinde görünen Başkan Poyraz, 7 Ocak Salı günü Hamidiye ve Mehmet Akif Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği ev sohbetlerine yenilerini ekleyen Başkan Poyraz, Hamidiye ve Mehmet Akif Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Hamidiye Mahallesi’nde Hatice Küçük’ün evine misafir olan Başkan Poyraz, Hatice hanım ve komşularının isteklerini dinleyip not aldı. Hamidiye Mahallesi’ne yapılan yatırımları anlatan Başkan Poyraz, kısa süre sonra mahallede hizmete açılacak ve içerisinde yüzme havuzu, basketbol salonu gibi çeşitli spor dallarını barındıracak kompleksinin mahalle halkına ve Çekmeköy’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mehmet Akif Mahallesi’nde Behiye Kurt’un evine misafir olan Başkan Poyraz, mahalleye yapılan yatırımlardan bahsetti. Kısa süre önce inşaatına başlanan Kapalı Pazar Yeri’nin ve yeni mahalle meydanının çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Başkan Poyraz, ev sohbetine katılan çocuklar ile yakından ilgilenerek onlara oyuncak hediye etti.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Erdoğan için dönenler var!

Erdoğan için dönenler var!

selyus