Ana Sayfa SİYASET 24 Temmuz 2014

Kadıköylülerden destek izdihamı

AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için Ziraat Bankasında gelen Kadıköy gönüllüleri bankada uzun kuyruklar oluşturd

Kadıköylülerden destek izdihamı

AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için Ziraat Bankasında gelen Kadıköy gönüllüleri bankada uzun kuyruklar oluşturdu.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İmam Hatip Lisesinden sanat tarihi öğretmeni Semra Acar’ın da aralarında bulunduğu Kadıköy İnisiyatifi üyeleri, Erdoğan’ın seçim çalışmalarında destek olmak amacıyla bağış yaptı.
Kadıköy Altıyol’da toplanan vatandaşlar, ellerinde “Erdoğan varsa, biz de varız” yazılı dövizler ve “Milletin adamı” yazılı pankart taşıyarak, rıhtıma doğru yürüdü. Aralarında İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Sayın, İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Müesser Zehra Süer, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. İsa Sinan Göktaş ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu yüzlerce gönüllü, bağışlarını yapmak üzere Ziraat Bankası Kadıköy Rıhtım Şubesi’ne geldi.
Bağış yapmadan önce gazetecilere açıklama yapan Başbakan Erdoğan’ın İmam Hatip Lisesinden sanat tarihi öğretmeni Semra Acar, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:
“Anadolu Ajansı’na 2008’de verdiğim röportajda, kendisinin cumhurbaşkanı olacağını ve bu görevin kendisine çok yakışacağını belirtmiştim. İşte bugün o gün. Sayın Başbakanımın cumhurbaşkanlığını yürekten kutluyorum. Dualarımla yanındayım, Allah yolunu açık, şansını bol etsin. Allah yar ve yardımcısı olsun. O, bir dünya lideri. Fakirin dostu, zalimin düşmanı ve tüm dünyanın lideridir. Obama bile kıskanmıştır.”
Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçiminde oyların yüzde 80’ini alacağını dile getiren Acar, seçim kampanyasına destek için ilk bağışı kendisinin yapmak istediğini anlatarak, 100 lira bağış yapacağını söyledi. Acar, Türkiye’nin çok şanslı olduğuna vurgu yaparak, gururlu ve mutlu olduğunu ifade etti.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, Kadıköy İnisiyatifi olarak toplandıklarını belirterek, halkın ilk kez cumhurbaşkanı seçeceğini kaydetti. Özgürlüklerini gök kubbeye bakarak belirlediklerini anlatan Yıldırım, “Biz çatıya bakmıyoruz. İnsanlar seçimlerini bu gökkubede hoş bir sada bırakan adayı seçecek. O aday bizlere benzeyen biri. Allah onu başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

CHP’de Namaz kılma imkanı

CHP’de Namaz kılma imkanı

selyus