Ana Sayfa SİYASET 15 Temmuz 2014

Kadıköy’ün mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur

AK Parti Kadıköy Geleneksel Bürokrat ve STK iftarında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Kadıköy’ün mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur

Kadıköy’ün mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur

AK Parti Kadıköy Geleneksel Bürokrat ve STK iftarında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Kadıköy’ün mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur. Kadıköy’ü bir başka seviyoruz.”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım’ın öncülüğünde Kadıköy’ün bürokratları ile STK temsilcilerine bir iftar verdi. Her yıl geleneksel olarak verilen ve bu yıl katılımın yüksek olduğu iftara: Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Sayın, Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Kadıköy Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, İlçe Nüfus Müdürü Nebahat Özdemir, İlçe Mal Müdürü Raci Koçoğlu, Kadıköy Müftüsü İlyas Öztürk, İSKUR Kadıköy Şube Müdürü Fahri Acar, AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, Yeni Şafak Yazarı Hikmet Genç, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yıldırım, “Kadıköy’ü bir başka seviyoruz.”

Kadıköy, İstanbul’un en nadide ve en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade eden AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Kadıköy’ün mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur. Kadıköy’ü bir başka seviyoruz. Muhalefette olduğumuz bir ilçe olmasına rağmen Kadıköy-Kartal Metrosu’nu ilçeye biz kazandırdık. Kadıköy sahillerini ilçe sakinleriyle buluşturduk, ana arterleri ihya ettik.
Marmaray’ı, İstanbul ve Kadıköy’e armağan ettik. Kadıköy Kent Parkı’nı inşallah yakın bir zaman içerisinde tamamlayacağız. Fikirtepe gibi aslında kimsenin cesaret edemeyeceği müthiş bir imar planını kademe kademe faaliyete geçirdik, şu anda inşaat çalışmaları başlamış durumda. Öte yandan Gazhane Kültür Merkezi’nin temellerinin atıldığını da size buradan müjdelemek istiyorum. İnşallah 1-2 yıl içerisinde Kadıköy, çok büyük bir kültür merkezine kavuşmuş olacak.

’Seçim sonuçlarına saygı duyduk’

Tüm bu hizmetlerimize ve vizyon projelerimize rağmen Kadıköy halkı, son seçimlerde ideolojik bir karar ile oylarını verdi. Seçim sonucunda kısmen de olsa oyumuzu yükseltmenin gururunu yaşadık. Ne olursa olsun sandıktan çıkan her türlü sonuca saygı duyuyoruz. Kadıköy’ün bu sonucuna saygı duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Bizim için esas olan milli iradedir, sandıktır.”

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Erdoğan için dönenler var!

Erdoğan için dönenler var!

selyus