Ana Sayfa SİYASET 28 Ekim 2014

Metin Külünk’e siyasi komplo mu kuruldu!

Hükümete yakın gazete ve siteler, son yıllarda siyaset çıtasını bir hayli yukarlara çeken AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’e neden saldırdı

Metin Külünk’e siyasi komplo mu kuruldu!

Hükümete yakın gazete ve siteler, son yıllarda siyaset çıtasını bir hayli yukarlara çeken AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’e neden saldırdı?

Yeni Şafak gazetesinin AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk hakkında birinci sayfadan yaptığı haber parti çevrelerinde günün konusu oldu.
Olay AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaşandı.
Metin Külünk ile gazetenin muhabiri Kübra Kara arasında gelişen sıradan bir ağız dalaşı gazetede birinci sayfadan ağır bir suçlama tonuyla verildi.

Yeni Şafak ve Star gazeteleri, hükümete yakın olduğu iddia edilen ensonhaber.com, timeturk.com gibi internet siteleri olayı aynı dozda hatta “kabadayı kılıklı vekil” diye verdiler.
Oysa olay, Metin Külünk’ün gazeteci Kübra Kara’ya, yaşlı biri için yerini vermesini rica etmesi ile başlayan bir tartışmadan ibaretti.

Haberin bu şekilde verilmesi ve yayılmasını şaşkınlıkla karşılayan Külünk, gazete yönetimini arayarak düzeltme istedi. Ancak haber paralel yapıya yakın haber sitelerine de malzeme yapılmış oldu.
Olayın kasıtlı olarak kendisine karşı bir saldırı malzemesi yapıldığını iddia eden Metin Külünk, “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
Gençlik yıllarından bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen ve Rize Güneysu’dan da yakın komşusu olan Külünk, bu olayın kendisine karşı bilinçli olarak yapıldığını düşünüyor.

Kaynak: SUPERHaber.tv

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Taşyürek’ten sağlam cevap

Taşyürek’ten sağlam cevap

selyus