Ana Sayfa SİYASET 2 Aralık 2014

Mustafa Naim Yağcı yeniden

AK Parti Ataşehir 3. Olağan İlçe Kongresi’nde 312 oyun tamamını alan mevut ilçe başkanı Av. M. Naim Yağcı Ak parti Ataşehir İlçe Başkanlığına oy birliği ile tekrar seçildi.

Mustafa Naim Yağcı başkanlığını yeniledi

Son güne kadar iki adayla girileceği beklenen anca kongre akşamı yapılan görüşmeler üzerine Turan Durmuşoğlu’nun adaylıktan çekilmesi sonrasında tek aday olarak girilen AK Parti Ataşehir 3. Olağan İlçe Kongresi A. M. Naim Yağcı’nın oy birliği ile başkanlığa tekrar seçilmesi sonuçlandı. 

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen AK Parti Ataşehir 3. Olağan İlçe Kongresi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Gurup Başkan Vekili Av. M. Belma Satır, İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Osman Boyraz, İsmet Uçma, Mehmet Domaç, Egemen Bağış, İBB AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, AK Parti Genel Merkez MKYK ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeleri, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Spor Salonu’nda 30 Kasım Pazar günü gerçekleşen AK Parti Ataşehir 3. Olağan Kongresi’nde açılış konuşmasını mevcut ilçe başkanı Av. M. Naim yağcı yaptı.
Protokol ve selamlama konuşması ile devam edilen kongredeki konuşmanın son bölümünde Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ilçe kongrelerinin tüm İstanbul’da iyi geçtiğini belirterek, kongrelerde emeği olan tüm partililere teşekkür etti.

Gündem tamamlandıktan sonra yapılan oylama sonucu Divan Başkanlığından yapılan açıklamada oylamaya katılıp oy kullanan 324 delegeden geçerli olan 312 oyun tamamını alan mevut ilçe başkanı Av. M. Naim Yağcı Ak parti Ataşehir İlçe Başkanlığına oy birliği ile tekrar seçildi.

Oylama sorası yaptığı açıklamada Kongre sürecinin zorlu geçtiğinin altını çizen Ak parti Ataşehir İlçe Başkan Av. Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Ataşehir 3. Olağan İlçe Kongresi’nin teşkilatlarının birlik ve beraberliği içerisinde tamamlamış olduğunu ifade edip; “Kongre sonrasında oluşan yeni yönetim inşallah partimize, Ataşehir’imize hayırlı olur. Partimize ve özellikle Alaşehir’imize hizmet edecek bir kadro olmasını umut ediyorum. Temenni ediyorum… Ve inanıyorum ki; öyle olacaktır. Ataşehir’imin arzu ettiği, beklediği hizmetleri yapacak bir AK Parti kadrosunu kurmuş olduk. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hizmetleri çok daha farklı bir heyecanla Ataşehir’imize kazandıracağız” dedi.

Kaynak: itv haber

Etiketler:

İlginizi çekebilir

İstanbulluları yürekten…

İstanbulluları yürekten…

selyus