Ana Sayfa SİYASET 7 Temmuz 2014

Mutluluğunuz Cennetle mükafatlansın

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, eşi Selma Yazıcı ile 34 yıl önce evliliğe ilk adımlarını attılar. Rabbim mutluluğunuz hayırlı uzun ömürlerle C

Mutluluğunuz Cennetle mükafatlansın

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, eşi Selma Yazıcı ile 34 yıl önce evliliğe ilk adımlarını attılar. Rabbim, mutluluğunuzu hayırlı ve uzun ömürlerle Cennet’le mükafatlandırsın.

Dile kolay tam 34 yıl. Evet evet yanlış okumadınız, 34 yıl. AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 2002-2007 yılları arası Genel Merkez Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, eşi Selma Yazıcı ile 35 yıl önce 10 Mart 1979 tarihinde nişanlandılar ve 6 Temmuz 1980 tarihinde de evlendiler. Köklü bir aile temelini atan Yazıcı çifti bugünlere gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ediyorlar.

’Yıllar ne çabuk geçiyor’

Acısıyla tatlısıyla bugünlere geldiklerini belirten Selma Yazıcı, “6 Temmuz 1980, eşimle bir yastığa baş koyduğumuz tarih. Yıllar ne de çabuk geçiyor, 34 yılda 2 evlat ve o evlatlardan da 3 torun sahibi olduk. Acısıyla tatlısıyla bugünlere geldik. Eşimin siyasi hayatında önemli sorumlulukları olduğu için zaman zaman yalnız yaşamama sebep oldu, tıpkı bugünkü gibi. Nice nice senelere inşallah…” dedi.

Yerel Haber İstanbul haber sitesi olarak Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile eşi Selma Yazıcı’yı tebrik eder, Allah’tan hayırlı uzun ömürler dileriz.

Etiketler:
selyus