Ana Sayfa SİYASET 7 Temmuz 2014

Teşkilatların vefa iftarları

İlçe Teşkilat Vefa İftarlarında yoğun katılımdan dolayı izdiham yaşanması yetkilileri davaya sahip çıkma penceresinden değerlendirerek memnuniyetlerin

Teşkilatlardan vefa iftarlarına yoğun ilgi

İlçe Teşkilat Vefa İftarlarında yoğun katılımdan dolayı izdiham yaşanması yetkililer katılımı davaya sahip çıkma penceresinden değerlendirerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

AK Parti Geleneksel Vefa İftarları bu yılda ülke genelinde olduğu gibi İstanbul’un 39 ilçesinde de yapıldı. Eski ve yeni teşkilat mensublarının buluştuğu iftar sofralarında dünden bugüne gelinen noktalar üzerine hasbihaller yapıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun tüm ilçelere canlı bağlanarak Ramazan önemine binaen İstanbul teşkilatlarına bir konuşma yaptı. İlçe Teşkilat Vefa İftarlarında yoğun katılımdan dolayı izdiham yaşanması yetkililer katılımı davaya sahip çıkma penceresinden değerlendirerek memnuniyetlerini ifade ettiler. İftar da konuşulan konuların başında özellikle 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri geldi. Kutlu Yolda Reis ile yürümenin gururunu yaşadıklarını ifade eden İstanbul teşkilatları seçimlerde canla başla çalışarak, Genel Başkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı köşke çıkaracaklarını belirttiler.

Etiketler:
selyus