Ana Sayfa SİYASET 2 Ağustos 2014

Namuslu davranmayı öğretmedi size Pensilvanya

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Başbakana kim bilgi vermiş, onları da açıklayın. Çünkü namuslu davranmayı öğretmedi size Pens

Namuslu davranmayı öğretmedi size Pensilvanya

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Başbakana kim bilgi vermiş, onları da açıklayın. Çünkü namuslu davranmayı öğretmedi size Pensilvanya.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, emniyetteki paralel yapı şüphelilerinden birinin “Bizim üstlerimiz, Başbakana bilgi verdi” demiş.

“Başbakana kim bilgi vermiş, açıklayın”

Erdoğan, “paralel yapı” ile ilgili olarak daha önce “Bunların inlerine gireceğiz” dediklerini hatırlatarak, şunları söyledi: “Girdik mi? Devam ediyor, daha bitmedi. Şimdi, onlardan bir tanesi diyor ki, “Bizim üstlerimiz, Başbakana bilgi” verdi. Şimdi buradan sesleniyorum, zerre kadar sizde onur varsa, haysiyet varsa, Başbakana kim bilgi vermiş, onları da açıklayın. Çünkü namuslu davranmayı öğretmedi size Pensilvanya. Size “Takiye de yapabilirsiniz” dedi. “Yalan da söyleyebilirsiniz” dedi. İftira da atabilirsiniz” dedi. Siz öyle geldiniz ve bu ülkeyi, bu devleti, bu ümmeti, bu toplumu siz bölmeye çalıştınız. Ama bu süreç devam edecek. Bu kardeşiniz eğer cumhurbaşkanı olursa, bu can, bu tende oldukça bu mücadele devam edecek.”

Etiketler:
selyus