Ana Sayfa SİYASET 13 Mayıs 2014

Nuhoğlu, Topbaş’a o sözleri

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı makamında ziyaret etti. Kadıköylülerin en çok merak etti b

Aykurt Nuhoğlu, İBB Başkanı Topbaş’tan hesap sordu mu?

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı makamında ziyaret etti. Kadıköylülerin en çok merak etti bu ziyaret sırasında Nuhoğlu, Topbaş’a: siz Kadıköy’e minibüs yol dışında bir şey yapmadınız ve keyfi yönetim yapamazsın, yasalara uymak zorundasın dedi mi?

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ı Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında ziyaret etti.
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Dr. Kadir Topbaş’ı 3. kez belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ederken, Başkan Topbaş da yeni seçilen başkana başarılar diledi. Topbaş, İstanbul’u ilçe belediyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte yöneteceklerini kaydetti.
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, İBB Başkanı Topbaş’a daha önce kendi yandaş gazetelerinde yaptığı siz Kadıköy’e minibüs yolu dışında bir şey yapmadınız açıklamalarını tekrar etti mi?
Nuhoğlu yine kendi yandaş gazetesine söylediği, Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş keyfi yönetemez, yasalara uymak zorundadır sözünü de orada tekrar etti mi? Kadıköylüler bunu çok merak ediyor.

Etiketler:
selyus