Ana Sayfa SİYASET 1 Eylül 2014

Otopark hala inşaat

Kadıköy Belediyesi tarafından 3 yıl önce başlatılan Söğütlüçeşme kapalı otoparkının ne zaman biteceği ile ilgili net bir bilgisi olan var mı?

Otopark hala inşaat

Kadıköy Belediyesi tarafından 3 yıl önce başlatılan Söğütlüçeşme kapalı otoparkının ne zaman biteceği ile ilgili net bir bilgisi olan var mı?

Haber/Fotoğraf: Hüseyin Adil Yelkenci

Kadıköy Belediyesi Meclisi Nisan ayı oturumunda belediyenin faaliyet raporunun içinde Söğütlüçeşme kapalı otoparkı da vardı. O zaman ki meclis oturumunu bir hafta boyunca gazete olarak bizzat takip etmiştik. İlgili komisyon tarafından meclise sunulan raporda, kapalı otoparkın 2014 yılının Haziran ayında tamamlanacağı yazıyordu. 1 Eylül 2014 tarihli fotoğraf çekimlerimizden de anlaşılacağı üzere Kadıköy Belediyesi’nin sözünü ettiği tarihte bitiremediği gibi yerin hala inşaat halinde olduğu görülmektedir.

Sıkıntı nerede?

Bu yerin eski yönetim tarafından başlatıldığı ve aksaklıklara uğratıldığını bildiğimiz için yeni yönetimle ilgili yargısız infaz yapmayacağımızı belirterek Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na soruyoruz:

1- Nisan ayı meclis görüşmesinde sunduğunuz faaliyet raporunda 2014 yılı Haziran ayında Söğütlüçeşme kapalı otoparkı tamamlanacak yazıyor, bu doğru mu? Eğer doğruysa neden bitmedi?
2- Faaliyet raporunda belirtilen tarih sizden önceki eski yönetim tarafından mı belirlendi? Eğer eski yönetim tarafından belirlendiyse bunun bitmeyeceğini bildiğiniz halde neden yeni bir bitim tarihi belirlemedeniz?
3- Birkaç tane müteahhit tarafından el değişen ve ağır aksak giden kapalı otoparkın bitimiyle ilgi sizin belirlediğiniz bir tarih var mı? Eğer varsa, kamuoyunu gazetemiz aracılığıyla aydınlatır mısınız?

Bu yerin takipçisi oldunuz mu?

Nisan ayı meclis görüşmelerinde konuyla ilgili söz alan ve “Faaliyet raporunda, Söğütlüçeşme’de Kadıköy Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü kapsamında yaptırdığı bir kapalı otopark var. Bunun 2014 yılının Haziran ayında tamamlanacağını görüyoruz. İnşaat faaliyetlerini gördüğümüzde bunun gerçekleşmesinin hayali bir iddia olduğunu düşünüyorum. Takipçisi olacağız, inşallah gerçekleşir.” diyen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Y. Mimar Göksel Öksüz’e Yerel Haber İstanbul olarak soruyoruz:

1- Bu yerin takipçisi oldunuz mu?
2- Belediyenin bu yerin bitimiyle ilgili belirlediği yeni bir tarih size ulaştı mı?
3- Söğütlüçeşme kapalı otoparkının son durumu hakkında aldığınız net bilgiler var mı, varsa kamuoyuyla paylaşır mısınız?

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Göksel Öksüz’den imar dersi

Göksel Öksüz’den imar dersi

selyus