Ana Sayfa SİYASET 1 Eylül 2014

Sanık sandalyesinden…

Ergenekon sanığı teğmen Mehmet Ali Çelebi ve Kezban Çelebi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Maltepe Yeşil Cennet Tesisleri’nde görkemli bir düğünle dünya

Sanık sandalyesinden nikah sandalyesine!

Ergenekon sanığı teğmen Mehmet Ali Çelebi ve Kezban Çelebi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Maltepe Yeşil Cennet Tesisleri’nde görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Düğüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamza Çelebi, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul milletvekili Mustafa Balbay, İşkadını ve CHP’nin mihenk taşı Yasemin Özsaraç ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç katıldı.

Ergenekon sanığı teğmen Mehmet Ali Çelebi ve Kezban Çelebi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Maltepe Yeşil Cennet Tesisleri’nde görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Ergenekon ve Balyoz davalarının ilk sanıklarından Mehmet Ali Çelebi’nin düğün törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamza Çelebi, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Milletvekili Mustafa Balbay, İşkadını ve CHP’nin mihenk taşı Yasemin Özsaraç, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, Generaller, Amiraller ve çok sayıda davetli düğün töreninde bulundu. 10.yıl marşıyla başlayan düğün merasimi, kahramanlık türküleriyle devam etti. Gelin ve damadın çökertme oynaması davetliler tarafından alkışlandı. Düğün töreninde konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu “Ayrılarak değil birleşerek biz yol alabiliriz. Birleşe birleşe güçlenebiliriz. Birleşe birleşe gücümüzü gösterebiliriz” dedi. “Böl ve yönet politikasının tuzağına düşmemeliyiz. Bu ülkede birliği ve beraberliği savunmalıyız. Eğer Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan bu ülke bizimse, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşayacaksak ufkumuzu daha geniş bir pencereden güçlendirmeliyiz. Ben bunu istiyorum, bunu savunuyorum.” diye konuştu.

Etiketler:
selyus