Ana Sayfa SİYASET 2 Nisan 2014

Poyraz göreve başladı

Çekmeköy’de, büyük bir oy farkı ile ikinci kez belediye başkanı seçilen Ahmet Poyraz, mazbatasını alarak kaldığı yerden görevine devam etti.

Çekmeköy’de Ahmet Poyraz göreve başladı

Çekmeköy’de, büyük bir oy farkı ile ikinci kez belediye başkanı seçilen Ahmet Poyraz, mazbatasını alarak kaldığı yerden görevine devam etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde kazandığı başarının ardından, Çekmeköy İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını teslim aldı. AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve beraberindeki partililerle birlikte ilçe seçim kuruluna giden Başkan Poyraz mazbatasını aldı.
Başkan Poyraz, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılmasını sağlayan tüm görevlilere ve Çekmeköylülere teşekkür etti. Belediye başkanlığında ikinci dönemin omuzlarına daha ağır bir sorumluluk yüklediğinin farkında olduğunu belirten Başkan Poyraz, geçen dönem 336 olan oy farkını bu dönem 10 binin üzerine çıkardıklarını, Çekmeköy’de kazananın; hizmet, birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu söyledi.

Ahmet Poyraz, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de kurulan 453 sandıkta aldığı 59.302 oy, yüzde 48.6 oy oranı ile 2. dönem Çekmeköy Belediye Başkanı olmayı hak etti.

Ahmet Poyraz, 1964 yılında, Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu. Tahsil hayatını Beyoğlu-Cihangir ve Rize’de sürdürdü. Küçük yaştan itibaren ailesinin kurduğu ticari işletmelerde çalışan Ahmet Poyraz, siyasi kariyerine 2003 yılında AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı olarak başladı. İki dönem bu görevi başarıyla yürüten Ahmet Poyraz, 2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy Kurucu Belediye Başkanı oldu. 2014 yerel seçimlerinde ikinci kez bu göreve seçilen Poyraz, evli ve üç çocuk babasıdır.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Çekmeköy’de yeni bir heyecan

Çekmeköy’de yeni bir heyecan

selyus