Ana Sayfa SİYASET 8 Haziran 2014

Selami Öztürk onursal başkan oldu

Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk de Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin onursal başkanlığına getirildi.

Selami Öztürk onursal başkan oldu

Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk de Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin onursal başkanlığına getirildi.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Başkanlığına Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer seçildi. Soyer, iktidar olmak için yerelde başarı elde etmek gerektiğini söyledi.
Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 30 Mayıs Cuma günü Kadıköy Kalamış Wyndham Oteli’nde düzenlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun da katıldığı toplantıda SODEM Yönetim Kurulu Başkanlığına Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer seçildi.
SODEM Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başladı. Divan heyetinin oluşturulmasıyla devam eden olağanüstü genel kurulda; yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider tabloları ve denetleme kurulu raporları okunarak görüşüldü.
SODEM’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olurken; Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, oluşumun yönetim kurulunda yer aldılar. Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk de SODEM’in onursal başkanlığına getirildi.
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda; Soma maden kazasında zarar gören vatandaşların bağış ve maddi yardım dâhil olmak üzere ihtiyaçlarını karşılamak, SODEM üyeleri ve ilgili diğer kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonu sağlamak ve ihtiyaç sahiplerine her türlü yardım ve desteği doğrudan temin etmek konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi de görüşüldü.

Etiketler:
selyus